Slik Seal Mellom Tak & Siding

June 15

Slik Seal Mellom Tak & Siding


Alle boliger har et ledd som trenger riktig forsegling der taket og ytterkledning koble til. Dette bidrar til å holde regn og annen fuktighet ut og gir isolasjon så varm luft ikke lekker i vinter. Du kan enkelt tette denne felles med riktig fugemasse, som vil utvide seg når den herder, og skaper en tettsittende pakning. Utvendig grade caulk fungerer som tetningsmiddel så barrieren vil beskytte hjem fra fuktighet det er utsatt for.

Bruksanvisning

1 Pensle smuss eller rester ut av ledd ved hjelp av en stiv børste.

2 Åpne en tube med utvendig-grade caulk med en skarp kniv eller saks. Sett en spiker inn i hodet på caulk å frigjøre fugemasse. Bruk en caulk som er utviklet for det materiale blir med, for eksempel vinyl ytterkledning og tre.

3 Sett røret inn i en fugepistol og sett munnstykket på baksiden av leddet. Trykk ned stempelet og linje sprekken med en kontinuerlig perle av caulk.

4 Fukt en klut og tørk den over caulk så det er flush til veggen og ser glatt.

Hint

  • Noen boliger er designet for å ha en overlappende gap på denne felles. Dette kalles kick-out blinke og er utformet for å lede vannet vekk fra veggene. Kontakt en profesjonell hvis du ikke er sikker på om gapet er tilsiktet eller ikke.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com