Hvordan å blande Treverk og keramiske fliser på gulv i forskjellige rom

July 2

Hvordan å blande Treverk og keramiske fliser på gulv i forskjellige rom


De fleste hjem har flere typer gulv, hver i forskjellige rom. Du har kanskje fliser, vinyl, tre, stein, konstruert, laminat eller andre typer gulv. Blending gulv sammen blir ofte sett på som et estetisk valg av farge, men fargen bør ikke være det eneste hensynet, spesielt hvis du oppretter mixed-media gulv. En blandet-media etasje er en etasje hvor to eller flere typer gulvmaterialer installeres som en enkelt etasje. Dette er ofte gjort for uvanlig høy-stil gulv eller å blande to eller flere typer gulvmaterialer å skape visuell enhet mellom rommene.

Bruksanvisning

1 Mål hvert rom hvor gulv vil bli installert. Overfør målingene til 1/4-tommers millimeterpapir ved hjelp av en linjal, rett kant og blyant. Følge konturene av muren i nærheten av gulvet. Marker plasseringen av døråpninger, trapper, peis ildsteder, åpninger, søyler, bygde-ins og skap. Marker rommet ditt dimensjoner.

2 Legg tracing papir over det ferdige planløsning og tape den ned. Hvis du har en åpen plan, planlegger du kanskje ikke har klart definerte pauser mellom rommene. Revurdere dine rom ved å se på taket. Noen ganger byggmester vil definere rom mellomrom av endringer i tak. Legg merke til plasseringen av eventuelle tak endringer i høyde, form, dekorasjon og trim. Legg disse overgangene til din underliggende millimeterpapir.

3 Tegn et gulv overgang mellom områder der du vet du vil ha en annen type gulv. De fleste boliger definere områder som vått og tørt. Våte områder inkluderer foajé, gjørme rom, kjøkken, bad, vaskerom, sol verandaer og et rom som overganger fra innendørs til utendørs. Tørre områder er interiør etasjer, som stue, spisestue, familie, soverom, korridorer eller hvilket som helst rom uten tilgang til utsiden. Noen rom kan ha en liten vannfast område på utvendige dører for å representere overgangen fra våt til tørr.

4 Plasser gulv overganger basert på funksjon først. Våte områder rundt utvendige dører bør være minst 3 1/2-fot fra døren for å fjerne døren når den er åpen. Prøv å finne parallelle vegg steder som er utenfor din minimum der overgangen vil være rett. I en foajé, er det en god idé å plassere overgangen utover din frakk skapet siden det er sannsynlig at folk vil henge våte klær i skapet.

5 Plasser et gulv overgang mellom kjøkken med spise-i-frokost bar og et familierom med tanke på bruk vaner av familien din. Hvis du har små barn som sannsynligvis vil ofte slippe mat på gulvet, så kan det være et funksjonelt valg å forlenge våt plass flis eller stein fra kjøkkenet inn i stuen, slik at flisen er under baren.

6 Tenk å blande din fliser og tregulv sammen på områder som en gang hvor flere rom for begge typer gulv kommer sammen. Du kan installere et tregulv i gangen, som har en flis grensen. Du kan opprette en avgrenset diamant mønster hvor grensen er tre og det indre av diamant form er fliser. Husk at høyder av gulvmaterialet må være i flukt for gulv for å være vellykket og at det vil være ulike vedlikeholdshensyn i disse slo seg eller blandet områder.

7 Samle prøver av hard og fliser og se på dem under ulike lysforhold som deres utseende vil endres etter hvert som lyset endres. For å gjøre åpne rom flyter sammen den undertone av flis og gulv skal være lik. Den undertone farge er enten kald eller varm. En kul undertone har mer blues og en varm undertone har flere røde. Se på en fargekart for å se hvilke farger faller inn varm og kald.

8 Sketch i din sannsynlig plassering møbler etter at du har trukket dine gulv overganger og noen blandede områder. Møbler bør ikke ligge over en overgang når det er mulig, da dette gir et urolig utseende.

Hint

  • Gulv bør være nøytral, slik at det kan tåle over en lang tidsperiode. Du bør være i stand til å oppdatere innredningen av hjemmet ditt uten å endre gulv. Unngå trendy farger, mønstre og materialer og velge den beste kvaliteten du har råd til, som det vil vanligvis ha den beste og være kostnadseffektivt over flere tiår.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com