Hvordan få permanent markør ut av Fabric Kontorstoler

May 12

Hvordan få permanent markør ut av Fabric Kontorstoler


Som navnet sier, er blekket i permanente markører vanntett for å tillate permanent skriving. Dette er en funksjon som kan nervewrecking når permanent penn blekk kommer i kontakt med stoff og møbeltrekk. Siden markøren er vanntett og permanent, kan fjerne skjemmende flekker fra stoff være vanskelig, men det er ikke umulig.

Bruksanvisning

1 Fyll en liten beholder med 2 kopper kaldt vann. Legg 1 ss. av flytende oppvaskmiddel og 1 ss. hvit eddik. Bland sammen med en skje.

2 Fukt en hvit klut i blandingen. Blot permanent markør flekken med kluten til den er grundig mettet. Tillat blandingen å sitte på flekken i 30 minutter. Blot flekken med fuktig klut hvert femte minutt i løpet av 30 minutter vente tid.

3 Fukt en ren hvit klut med kaldt vann. Blot området for å fjerne blandingen fra stoffet.

4 Blot stoffet kontorstol med et håndkle til det ikke mer væske kan absorberes.

5 Fukt en ren hvit klut med isopropanol. Blot markøren flekken med kluten til flekken er ikke lenger synlig.

6 Blot området med en ren klut fuktet med vann. Pat stoffet tørr med et håndkle. Fortsett med resten av trinnene hvis flekken vedvarer.

7 Fyll en liten beholder med 2 kopper kaldt vann. Legg 1 ss. av ammoniakk og 1 ts. av flytende oppvaskmiddel i vannet. Fukt en ren klut i blandingen.

8 Blot flekken med kluten. Tillat blandingen å sitte på stoffet i 30 minutter mens blotting flekken hvert 5. minutt med fuktig klut.

9 Skyll blandingen av stoffet av blotting med en ren, fuktig klut. Tørk med et håndkle.

Hint

  • Bland aldri ammoniakk med blekemiddel eller produkter som inneholder blekemiddel. De resulterende gasser er giftige.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com