Hvordan Clean Hot Tubs & Pools

July 28

Hvordan Clean Hot Tubs & Pools


Riktig rengjøring og vedlikehold er viktig for å bevare livet til et basseng eller badestamp. Avhengig av hvor mye du bruker bassenget eller badestamp, bør du tømme og rengjøre området hver to til fire uker. kalsiumkarbonat dihydrat klor og agenter kan opprettholde rene vannstand, men disse agentene ikke nødvendigvis holde sot, kalkavleiringer og skitt fra å bygge opp i interiøret. Bruk spesialiserte pool rengjøringsmidler og rengjøringsutstyr for å holde bassenget i tip-top form.

Bruksanvisning

Rengjøring av en Pool

1 Clear ut bassenget kurv. Finn bassenget kurv på bassenget dekk eller for på den over bakken pool, på siden av bassenget. Bruk støvsuger (spesialiserte støvsugere for svømmebassenger kan kjøpes gjennom bassengproduksjonsselskapet) for å suge opp smuss fra kurven området samt rusk som har lagt seg på bunnen av bassenget.

2 Tapp vann fra bassenget. Invester i en kvalitet pool renere, stor svamp og en alge børste. Start med å forberede rensemiddel som anvist på etiketten. Hell renere i en stor bøtte og tillate svampen til å absorbere løsningen.

3 Begynn med å rense bassenget vegger, vaske veggene i seksjoner slik at du rengjør bassenget fra side-til-tå. Gå over veggene med renere og vann minst to til tre ganger før du går videre til neste avsnitt.

4 Brush vegger med særlig tunge nivåer av skitt og kalkavleiringer med en alge børste. Gå over tunge grus områder ikke mer enn fire ganger, slik at den tøffe busten ikke vil skade den pool liner (bruk en mykere børste for glassfiber eller vinyl bassenger).

5 Vask bassenggulv på samme måte som å vaske veggene. Du bør investere i en stor svamp mopp hvis bassenget er bred og stor. Skyll både vegger og gulv med høy presset vannslange.

Rengjøring en Hot Tub

6 Tøm badestamp fra vann. På akryl badestamper, bruk en mild bad renere å rengjøre skitt fra karet veggene. Spe rengjøringsmiddel med varmt vann og bruk en myk svamp til å tørke av badekar vegger og gulv ned. Unngå å bruke sterke kjemikalier og skuresvamper på akryl kar som det kan skade det ytre.

7 Rengjør badestamp er gulv med en pimpstein; pimpstenene effektivt kan fjerne skitt fra gulvet uten å være slip til karet interiør. Bruk en sparkel til å skrape av tung skala. Oppløs skala med en 50/50 blanding av varmt vann og saltsyre. Sørg for å lufte område før du bruker muriatic syre fordi ingrediensene er giftige ved innånding.

8 Påfør saltsyre på en svamp eller pimpstein og kratt gulv skånsomt. Skyll badestamp godt med kaldt vann.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com