Hvordan å rengjøre og desinfisere Chrome Curlstenger

June 23

Hvordan å rengjøre og desinfisere Chrome Curlstenger


Hvis du noen gang har jobbet med å utvikle overkroppen styrke, er sjansen stor for at du har brukt en curl stang. Curlstenger, som er nyttig for å styrke biceps og andre overkroppsmuskulaturen, blir ofte brukt i treningssentre. Det faktum at flere personer håndterer dette utstyret betyr at curlstenger må rengjøres og desinfiseres regelmessig. Curlstenger er ofte dekket med en forkromming, noe som betyr at du må bruke de riktige rengjøringsmidler og teknikker for å utføre oppgaven med desinfiserende uten å skrape metalloverflaten.

Bruksanvisning

1 Utfør regelmessig rengjøring etter hver bruk ved å tørke baren med en klut som er fuktet med hvit eddik. Den hvite eddik rengjør og fungerer som en mild desinfiserende. Tørk av med en ren, tørr klut.

2 Fjern flekker og søl som har tørket ved å fukte en klut med eddik og dyppe kluten i en liten haug med natron. Gni flekken med kluten for å avhjelpe problemet. Den natron vil fungere som en mild slipemiddel som fjerner flekker, men ikke riper krom.

3 Spray desinfiserende rengjøring spray direkte på bar til periodisk drepe virus og bakterier. Tørk av baren med en ren, tørr klut.

4 Bruk en klut dyppet i varmt såpevann for å rengjøre veldig skitne curlstenger. Noen ganger striper kan bli ekstremt skitten hvis de blir stående i ubeskyttet lagring. Tørk baren og følge opp med en desinfiserende spray.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com