Liftmaster 1000SD Spesifikasjoner

May 9

The Chamberlain Konsernets Liftmaster merkevare av bolig garasje-døråpner ikke lenger produsert av selskapet, men det sannsynligvis kan finnes jobber i hjem over hele verden. Hvis du er ny til Liftmaster 1000SD og ønsker å vite hva det er i stand til, her er spesifikasjonene.

Grunnleggende

Den Lift-Master 1000SD har en 1/3 hk motor, mindre effektiv enn selskapets 2000SD modell, som kom med en motor som 1/2 hestekrefter. En sikkerhetsreverse sensor vil reversere motoren kjeden og retning av døren hvis døren dunket under bruk eller inngitt på noe sånt som en bil bagasjerommet. Den 1000SD kommer også med en tent veggbryteren, i motsetning til 2000SD er mer funksjonell dør kontrollpanelet. En fjernkontrollen, drevet av et 12-volts batteri, kan festes til solskjermen i bilen for enkel betjening.

nærmere bestemt

Den 1000SD sikkerhetsryggesensorer, montert nær gulvet på hver side av døren, kan sende og motta signaler via ledertråder til enheten å overvåke spor hindringer. Feste rails kommer med enheten, som feste til garasje-dørs spor med en spesiell kobling på siden av motoren og en "tralle" forsamlingen på døren side. En medfølgende skinne i mellom kommer med garasje-døråpner. Den 1000SD også kan konfigureres til å åpne og lukke ikke-track stil av dører med en heading brakettmontering.

Andre funksjoner

Du kan justere hvor mye strøm som trengs for å åpne og lukke garasjeporten med "kraft justeringskontroller" på høyre side av 1000SD. Tyngre dører kan trenge mer juice, og sidekontrollene tillate brukeren å fikle med kraft og hastighet påført dørene under drift. Justeringene kan gjøres med en skrutrekker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com