Hvordan Hang en slangeholder i Brick

August 13

Slangeholderne gjør det mulig å vikle din hage slanger trygt og pent. Innehaverne også tillate deg å rulle bare mengden av slangen du trenger. Slangeholderne kommer med en hovedmonteringsplate som holder slangetrommel. Ved montering av en slangeholderen til murstein, er det nødvendig å bruke store hylse ankere. Armer ankere utvider seg når du strammer dem til å gi en sikker montering. Grunnen større armer ankere er nødvendig på grunn av vekten av en slangeholderen med slangen viklet rundt trommelen. Armer ankere er tilgjengelig hjemme-forbedring sentre.

Bruksanvisning

1 Plasser slangeholderen monteringsplate mot veggen der du vil installere det. Spør en venn til å holde den på plass. Marker platens monteringshull på murvegg med en blyant. Ta av slangeholderen og sette den ut av veien.

2 Monter hylseanker inn i slangeholderen monteringsplate. Den hodeløse bolten har en solid blusset slutt. Sette inn den gjengede enden av bolten inn i den ende av hylsen hvor det er perforert. Den utkragede ende vil spre ut den perforerte ende av hylsen.

3. Stikk den gjengede enden av bolten gjennom baksiden av monteringshullene på plate. Hylsene vil være på baksiden av monteringsplaten. Skyv en flat skive over enden av gjengene på forsiden av monteringsplaten og skru mutteren inn på gjengene. Ikke trekk til bolten noe som dette fører ermet for å utvide.

4 Installer en 1/2-inch mur litt inn i drill. Hvis drill har en hammer innstilling, justere drill til hammeren innstillingen. Hvis du ikke har en hammer innstillingen, kan du bruke drill i høy hastighet. Tape et stykke maskeringstape rundt borkronen, 3 inches fra bunnen. Dette fungerer som en dybdemåler.

5 Bor hull i dine karakterer bore og mur litt med. Bore hullene til båndet på borkronen er i nærheten av murstein overflaten. Blås hvert av hullene rene med trykkluft.

6 Hold i slangeholderen monteringsplate over monteringshullene i murstein. Plasser ermene på ankrene i hullene. Skyv ankere i så langt du kan med fingrene. Hammer toppen av forankringsbolter med en hammer før platen er helt inntil veggen. Stram mutterne jevnt med en pipenøkkel.

7 Monter de resterende slangeholderen til monteringsplaten i henhold til produsentens instruksjoner. Vanligvis installerer snelle på en stang som monteres til den utvidede delen av fjellet. Håndtaket for spolen vanligvis festes til den ene ende av rullen stangen. Eksakt-enheten avhenger av produsenten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com