Hvordan justere en forgasser på en 16 HP Kohler

July 18

Den 16 hestekrefter ensylindret, er Kohler motor ofte funnet på utendørs strøm utstyr, slik som generatorer og plentraktorer. Forgasseren er ansvarlig for blanding av brennstoff og oksygen går inn i motorsylinderen. Når blandingen blir for rik eller for tynn, må reguleringen av forgasseren. Kunnskap om motor teori vil være nyttig i prosedyren; justering av forgasseren vil ta 10 minutter å fullføre.

Bruksanvisning

1 Sett motoren på et hardt, flatt underlag. Start motoren og fremme gassen til "Medium" posisjon, la den gå i fem minutter for å la motoren når driftstemperatur.

2 Flytt gasshendelen til "Slow" posisjon. Slå på turtelleren og satt til firetaktsmotor. Pakk ledningen fra turtelleren rundt tennpluggledningen.

3 Finn forgasseren på høyre side av motoren rett under luftfilteret. På siden av forgasseren er en svart begrensningshette montert på toppen av tomgangsskruen.

4 Drei begrenser med flat skrutrekker til turtelleren står 1650 pluss eller minus 75 rpm. Vri begrenser klokken for å redusere turtallet og mot klokken for å øke turtallet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com