Hvordan konvertere en Mag lys til LED

May 4

En Mag-brand lommelykt (eller "Mag light") er en lommelykt som har tilstrekkelig batteristyrke til å drive en lys stråle av lys fra en glødepære. Du kan konvertere en Mag lys til å bruke en LED-pære i stedet - som fører til lengre batterilevetid og eliminere varmen som en glødepære genererer. Det finnes en rekke metoder for å konvertere en Mag lys til å bruke en LED-pære, noen som involverer fysisk endre lommelykt med vanlige verktøy fra rundt huset og forsyninger fra en jernvarehandel. Ingen elektriske ferdigheter er nødvendig.

Bruksanvisning

1 Skru reflektoren fra forsiden av Mag lys. Poke ut objektivet fra innsiden av reflektoren med fingeren og kast den i søpla. Skru ut glødelampe fra innsiden av Mag lys. Fjern pæren og behandler det riktig. Skru en compatibly sized LED-pære til pære kontakten inne i Mag lys. Fortsett å skru i pæren til du kjenner motstand. Skru reflektoren tilbake på forsiden av Mag lys.

2 Skru av reflektor, etterfulgt av pære inni Mag Light. Legg dem begge til side. Grip en kant av pære kontakten inne i Mag lys med nebbtang. Trekk pæren kontakten ut av Mag lys. Varm opp en loddebolt i fem minutter. Loddetinn den korteste av de to ledende stifter i bunnen av LED-dioden inn i sentrum av pære sokkelen. Loddetinn den lengste av de to ledende stifter i bunnen av LED-diode mot utsiden av pære sokkelen. La loddetinn avkjøles i et minutt. Plasser pæren kontakten tilbake i Mag lyset. Skru reflektor på Mag lys etter å skyve ut linsen innsatsen i reflektoren med fingrene.

3 Skru av Mag lysets reflektor og fjern linsen innsats fra innsiden. Kast linsen innsatsen i papirkurven. Grip en kant av pære kontakten inne i Mag lys med nebbtang. Trekk pæren kontakten ut av Mag lys. Skru løs de to delene av LED-modul. Fjern det beskyttende papir fra bunnen av modulen del som har pærekontakten i den ene enden. Skru de to delene sammen igjen. Skru en LED-pære i LED-modulen lyspære socket - bunnen av LED-pære må samsvare med diameter på LED-modulen lyspære socket å passe på riktig måte. Plasser LED-modulen inn i Mag lys, LED pære vendt opp. Skyv LED-modulen helt inn i Mag lys. Skru reflektoren tilbake på.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com