Meter Box Installasjon

May 4

Meter Box Installasjon


En meter boksen installasjon kan koste mye penger, men du kan gjøre mye av arbeidet på egen hånd med noen få verktøy og en ettermiddag. Oppgaven med å sette meter boksen opp for kabling kan gjennomføres av en ikke-profesjonell. I noen kommuner er det bare fagfolk lisensiert til å fullføre ledninger. Fullfører en del av arbeidet selv eliminerer hovedtyngden av det arbeidet som du ellers ville ha til å betale en elektriker til å gjøre for deg.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med kommunen for å se hva de høydekrav er for plassering av meter boksen. Noen kommuner vil ha strenge krav; andre kan kreve at du installerer boksen over en flom. Noen kan gi deg en meter boksen. Spør også hvor dypt du trenger å installere rør for underjordisk kraft tjeneste, som kommunen kan ha restriksjoner på det også. Dybden kan variere fra 18 til 30 inches.

2 Merk av stedet der du vil installere meter boksen på en vegg eller annen struktur utvendig. Sett det på motsatt side av veggen der du har den viktigste elektriske panelet. En direkte rute gjennom ytterveggen vil spare tid for din elektriker, slik at du sparer penger. Dette er spesielt viktig på stive murstein strukturer.

3 Skru meter boksen i veggen med mur eller treskruer. Bruk mur skruer på stive eksteriør som murstein.

4 Installer hub til bunnen åpningen av meter boksen. HUB er den avlange eller firkantet metall brikke som du vil skru på apparatet boksen. En gjenget, rund åpning sitter i midten. Formen varierer fra produsent til produsent. Åpningen er installert med skruene som ble levert med navet. Dette brukes til å skru på ledningen.

5 Mål fra bakken til bunnen av apparatet boksen. Legg til en ekstra måling gitt av kommunen om hvor dypt å installere rør. Skjæres med en baufil en ledning til størrelsen av målingen.

6 Grav til ønsket dybde. Skru din kanal til huben og stram. Din kanal er prethreaded.

7 Fest kanal til strukturen. Hold ledningen på plass med to hull, 2-tommers stropper designet spesielt for rør.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com