Hvordan Steam vaske klær?

June 11

Hvordan Steam vaske klær?


Noen nye vaskemaskiner og tørketromler injisere damp inn i trommelen - hvor du legger klærne - for å hjelpe rense tekstiler. Produsenter har forskjellige måter å tilsette damp til vaske eller tørkesyklus, men effekten av damp på vask kan være fordelaktig. Selv noen tørketromler kan bruke damp til å rense og fjerne lukt fra klær uten teknisk "vaske" dem.

Pre-Wash Cycle

Etter som vaskemaskinen fyller opp med vann ved fremstilling av for vask av klær, tilsetning av damp bidrar til at vann trenger inn i stoffet bedre. Dette i sin tur bidrar til utslipp flekker og jord fra klærne. Steam øker også temperaturen inne i vasketrommelen og bidrar til å åpne stoffet så mindre såpe og vann er nødvendig under vaskesyklusen.

vaskesyklusen

I løpet av vaskesyklusen, injeksjon av damp virker også til å heve temperaturen av vannet, bidrar fjerne smuss og flekker. Damp er mye varmere enn vannet fra varmtvannsbereder, hvor de fleste skivene trekke sitt varmtvannsforsyning, og slik at dampen kan heve temperaturen på vaskevannet mye høyere enn varmt vann fra springen med mindre energi. Varmere temperaturer hjelpe aktivere vaskemiddel og fjerne smuss mer effektivt.

desinfiserende

Noen skiver bruke en spesiell dampbad for å drepe allergener som flass og bakterier, siden den varme dampen vil bryte opp allergen molekyler. Allergenet syklusen er særlig effektiv for de med plagsomme allergier, men også viktig for desinfisering av klær. Desinfiserende stoffet kan ikke alltid være nødvendig, men det kan bidra til rene stoffer som brukes i områder med mange patogener, for eksempel veterinærklinikker og medisinske fasiliteter.

Steam tørkere

Noen tørketromler bruker damp for å bidra til å slappe rynker og myke klær. I tillegg kan en injeksjon av svært varm damp fjerne lukt i klær uten å vaske dem. En stor fordel med denne spesielle syklusen er at det er trygt for tørr-rensing bare klær siden det ikke dyppe dem i vann.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com