Kan du Sand Betong Benkeplater?

July 26

Kan du Sand Betong Benkeplater?


Betong countertops må slipes som en del av sin opprinnelige konstruksjon, for å gi en glatt overflate. Eldre betongplater må kanskje slipes og lakkeres. Selv om slipingen for betongplater er litt annerledes enn for tre, kan det gjøres med stor effektivitet ved hjelp av noen av de samme verktøyene. Den gode nyheten om sliping konkrete countertops er at den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer kan fullføre oppgaven med liten eller ingen problem.

sliping

Enten du slipe benkeplater for første gang eller lakkering av gamle betongplater, vil slipemetoder være den samme. Sliping benkeplater med en orbital sander vil hindre sliping rygger eller hjulsporene. Den sirkulære bevegelser vil føre til benken for å være glatt etter siste sliping. Men for større benkeplater eller for en raskere sliping, ved hjelp av en fire-tommers høyre vinkelsliper vil være nok. Dette verktøyet blir raskere som gjør en orbital sander og vil holde seg til strengere forhold, for eksempel grov betong eller flere lag med finish. Uansett slipeverktøy som brukes, bør du huske å bruke en støvmaske og vernebriller for å hindre betongstøv fra å komme inn øynene og lungene.

Flere graderinger av slipepapir skal brukes på betongplater: 60-grus papir er for sliping av ujevne overflater, er 80-grus for kvelden sand merkene laget av 60-sandpapir, og 120- og 220-sandpapir bringe benkeplater til en glatt overflate. Disse papirene kan kjøpes for å passe på planslipere og høyre vinkelslipere. Prøv å bruke papir som er forsterket med stoffibrer slik at du kan sand våtrom. Wetting betong benkeplate som du sand vil bidra til å holde nede betongstøv. Vann vil også hjelpe deg å få en stiligere ferdige overflaten.

Ved sliping benkeplater, begynne med 60-sandpapir for å fjerne gammelt belegg, eller for å jevne ut klumpete eller stiv tekstur. Vær forsiktig med 60-sandpapir, men fordi det vil fjerne store mengder materiale i en hast. Når benkeplate overflaten jevnes ut, bruker 80-sandpapir for å avgrense overflaten. Til slutt, bruker 120- og 220-sandpapir for å produsere et glass finish på betong benkeplate. Husk at du må bruke en sealer til betong for å hindre flekker fra å trenge inn i overflaten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com