Eddik for Killing Crabgrass

July 25

Når jeg prøver å opprettholde en sunn og vakker plen, har du mange verktøy til disposisjon. Hvis du foretrekker å ikke bruke kjemiske plantevernmidler og ugressmidler, kan eddik hjelpe deg å drepe problem planter som crabgrass.

Eddik

Eddik inneholder eddiksyre. Selv om den ikke inneholder en tilstrekkelig høy konsentrasjon av syre til å brenne huden, er det sterk nok til å skade noen organisk materiale, som blant annet muggsporer og plantevev. Dette er hva som gjør eddik en effektiv naturlig renere. I høye nok konsentrasjoner, kan det drepe planter. Enten du bruker den som en renere eller en morder, velg hvit eddik. Du trenger ikke tilsetningsstoffer i rødt eller cider eddik for disse oppgavene.

Bruk

Crabgrass vokser rundt om i verden i mange forskjellige klimaer. Det er en opportunistisk plen pest, dukke opp i plener som er dårlig befruktet eller ikke får nok vann. Det begynner vanligvis i en liten lapp og deretter sprer seg utover, tar opp så mye plass i din hage som den kan. Å drepe den med eddik, spray bladene til de er godt belagt. Eddiksyre skader bladene på crabgrass, forårsaker dem til å gulne og visne. Påfør eddik hver tredje eller fire dager før crabgrass blir brun og dør.

problemer

Mens eddik dreper gresstrå, kan det ikke suge i jorden dypt nok til å drepe gresset røtter. Etter de synlige bladene dør, kan røttene begynner å vokse igjen, og snart vil du ha en crabgrass problem i det samme området. Eddik ikke bare skade crabgrass; det vil brenne bladene av noen andre planter den berører. Selv om det ikke vil drepe Crabgrass røtter, hvis du får nok i det øverste laget av jord, kan det være en utfordring å vokse noe i ryddet patch til eddik har vasket ut av smuss.

betraktninger

Hvis du trenger å drepe en liten oppdatering av crabgrass, vil eddik gjøre det så lenge du grave opp og fjerne røttene. For større flekker, et ark av plast er en mer effektiv crabgrass drapsmann. Dekk crabgrass med et tykt ark av plast, som det brukes for dam liners. Under plast, fratatt sollys og vann, vil gresset dø i en uke i sommer eller to uker i vinter. Å fremskynde prosessen, spray crabgrass med eddik før du dekker den med plast.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com