Hvordan kan jeg fjerne Mold?

July 27

Hvordan kan jeg fjerne Mold?


Den mold vokser i og rundt hjemmet ditt er mer enn et irriterende problem. Det kan flekke elementet den vokser på, fyller luften med en ubehagelig muggen aroma og føre til ulike helsemessige komplikasjoner. Når du har funnet muggvekst, fjerne den så snart som mulig for å hindre ytterligere skade og holde den fra å spre seg til andre områder. Du kan bruke bruke vanlig, billig husholdningsartikler å kunne fjerne mugg.

Bruksanvisning

Hvit eddik

1 Fyll en sprayflaske med ufortynnet hvit eddik. Eddik er en helt naturlig deodorizer som vil drepe mold og mugg uten å bruke sterke kjemikalier.

2 Spray formen med eddik og tørk overflaten ren med en fuktig klut. Tåke overflaten igjen med eddik. La eddik lufttørke på overflaten.

3 Legg en kopp hvit eddik til skylling for å fjerne mugg og muggen lukt fra vaskbare elementer.

oksygen Bleach

4 Fyll en bøtte med en liter varmt vann. Tilsett 1 kopp oksygen blekemiddel og bland med en tresleiv. Oksygen blekemiddel er et tryggere alternativ til klor blekemiddel og vil ikke misfarges eller skade overflater.

5 Fukt en ren svamp i blandingen og tørk formen av overflaten. La blandingen sitte på overflaten i 10 til 15 minutter.

6 Fukt en ren klut med kaldt vann. Tørk av oksygen blekemiddel blandingen av overflaten med fuktig klut. Tørk elementet tørr med et håndkle.

Borax

7 Bland 1 gallon varmt vann med 1/2 kopp boraks grundig til boraks er helt oppløst.

8 Senk en slipende nylon skuresvamp i blandingen og skrubb mold av elementet. Skyll blandingen av elementet med kaldt vann.

9 Fukt en ren klut i blandingen. Tørk overflaten med fuktig klut, slik at et tynt lag av blandingen. La blandingen lufttørke på overflaten til å beholde formen i sjakk.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com