Hvordan Lay Paver Brick på Patios

July 9

Hvordan Lay Paver Brick på Patios


Legging en patio laget av murstein pavers i hagen din legger stil og komfort. Terrassen gir et sted for deg å sitte og slappe av og gjør den perfekte underholdende sted. Før du legger pavers, må du fjerne en flekk, og sørg for at den er fri for ugress, gress eller annen vegetasjon. Når du er klar til å legge pavers, vil du trolig finne at arbeidet er ganske enkelt og morsomt.

Bruksanvisning

1 Place behandlet trelast langs utsiden av terrassen. Redwood, sedertre eller sypress trelast som er en-av-fire føtter eller 2-av-fire føtter vanligvis fungerer best. Hvis du ikke ønsker å bruke tre, fleksibel plast kanter fungerer også godt. Skyv kanter materialet ned i bakken med en hammer. Plasser et nivå på toppen av tre for å sørge for at det er enda.

2 Spre 1 til 3 inches av grov sand inne i uteplass. Nivå sanden med en rett, 2-by-4 fot stykke trelast. Hold trelast slik at siden hviler på sand og trekk trelast mot deg for å lage et jevnt lag.

3 Legg pavers ned i ønsket mønster. Populære mønstre inkluderer kurv veve, fiskebein og båren. Monter mursteinene tett sammen ved hjelp av en gummihammer. Veidekke som har ribbe er en fordel som de tillater klossene for å kjempe tett sammen, men også gi rom for den øverste sand.

4 Hell sand på toppen av den ferdige paver mønster. Arbeid sand mellom pavers med en kost. Gjenta denne prosessen om en ukes tid, så foten trafikk og vind kan føre til at nylig plassert sand å avta.

Hint

  • Opprette en uteplass som bruker sand for å holde pavers sammen i stedet for betong er enklere å installere og ofte ser mye bedre. I tillegg har denne type uteplass drenerer godt og gjør at du kan endre form og struktur som trengs.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com