Trenger jeg en fuge når du installerer skifer fliser?

June 2

Fugen er en nødvendig del av nesten alle fliser installasjon, inkludert skifer fliser. For noen stiler av fliser installasjon, kan en mer rustikk utseende med fliser lagt i nærheten av hverandre uten bruk av mørtel linjer være ønsket. Fordi skifer fliser har en naturlig rustikt utseende, kan enkelte huseiere lurer på om de kan installere dem uten fugemasse linjer for å få denne stilen. Selv om dette ser kan gjøre den første installasjonen mer estetisk tiltalende, gjør skifer fliser krever en fugemasse felles. Avhengig av typen av skifer, men de kan bare kreve en smal felles.

Grout ledd og Tile Protection

Fugemasse ledd er mer enn en visuell del av en installasjon; de bidrar til å beskytte fliser fra skade. Med mindre en flis har blitt maskinert for å være helt firkantet, som skifer fliser med sine rustikke kanter ikke har, kan de bevege seg mot hverandre når huset legger seg eller skift. Dette rubbing vil føre til sprekkdannelser, flassing eller avskalling av skifer fliser, med små biter bryte unna. Fuger vil hjelpe flisene til å absorbere bevegelse, forebygge dette problemet.

Grout ledd og flisstørrelse

De fleste steinfliser, inkludert skifer, er ikke helt kvadratisk og konsekvent i størrelse. Faktisk, mange skifer fliser er ungauged, noe som betyr at de kan variere så mye som 1/2 tommer i størrelse mellom to fliser. Fugemasse ledd gjøre opp for uregelmessigheter i flisstørrelser under installasjonsprosessen.

Hvis skifer fliser skulle installeres uten fugemasse ledd, ville de skifte i sine linjer. Dette ville skape en skjev-vises installasjon, med rader av flis som ikke ville stille opp. Fugemasse ledd holde skifer fliser selv ved å absorbere disse størrelse uregelmessigheter.

Skifer Fliser og ujevne kanter

Ungauged, kløft og ristet skifer fliser ofte har brutt eller chipped hjørner og ujevne kanter. Disse egenskapene hjelper låne flisene deres rustikt utseende. Fordi hjørnene av flisene kan mangle, eller kantene av flisene kan være alvorlig ujevn i kø, fugemasse ledd er nødvendig for å fylle disse hullene.

Selv om skifer fliser som er ungauged, hare eller ramlet skulle være stilt opp mot hverandre, vil det være store hull eller mellomrom mellom dem hvor de manglende bitene er. Grout fyller disse hullene og holder installasjonen lyd.

Minimere Grout Joint

Hvis du ikke liker utseendet på fugemasse ledd, vurdere å bruke finslipt, gauged skifer fliser. Mens de er mindre rustikk i utseende, de har en renere, rettere kant. Hjørnene er firkantet og intakt, og størrelsen forskjellen mellom flisene er holdt på et minimum 01/16 til 01/08 tommer.

Det ville være mulig med slipt, gauged skifer å bruke en svært smal fugemasse felles av 1/16 tommers uten å skade flisene eller forårsaker ujevne rekker. Ved hjelp av en ikke-pusset fugemasse i samme farge som skifer kan videre bidra til å skjule skjøtene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com