Hvordan ta fra hverandre en Maytag vaskemaskin

May 18

Hvordan ta fra hverandre en Maytag vaskemaskin


Den beste måten å gjøre reparasjoner på din Maytag vaskemaskin er å ta vaskemaskinen kabinettet fra hverandre. Når du tar fra hverandre Maytag vaskemaskin vil du ha full tilgang til alle de utøvende mekanismer inne i vaskemaskinen. Dette gjør reparasjoner raskere, og vil også gi en mulighet til å teste og feilsøke hele vaskemaskin. Maytag vaskemaskin bruker noen festene for å sikre vaskemaskinen sammen.

Bruksanvisning

1 Koble Maytag vaskemaskin strømledningen fra veggen. Slå av vannet på veggen stussene. Trekk skive vekk fra bakveggen og sette en bøtte under vann tilførselsslanger på baksiden av vaskemaskinen.

2 Løsne vann slangeforbindelser fra baksiden av vaskemaskinen med et par Kanallås tang. Fjern slangene fra vaskemaskinen og legg endene i bøtte. Det vil være rester av vann, så det er en god idé å også ha et håndkle i nærheten for å tørke opp søl.

3 Finn de tre skruene på toppen bakkant av kontrollpanelet som fester kontrollpanelet til baksiden av vaskemaskinen. Fjern de tre skruene med en stjerneskrutrekker. Roter styrekonsoll fremover og hekt tappene på bunnen av styrekonsollen fra hullene i toppen av vaskemaskinen.

4 Wrap små biter av maskeringstape rundt ledningene som kobler seg til de ulike komponentene inne i styrekonsollen. Marker tape med en blyant for å indikere hva komponent hver ledning kobles. Fjern de ledninger fra hver enkelt komponent ved å trekke i ledningsenden fra komponenten terminal. Inne i styrekonsoll har du full tilgang til temperatur, trykkbryter, hastighet bryteren og timeren.

5 Fjern de to skruene som fester nedre tilgangspanelet til forsiden av vaskemaskinen med en muttertrekker. Skruene skal være nær gulvet på nedre kant av tilgangspanelet. Trekk tilgangspanel bort fra skiven. Ta av tilgangspanelet gir deg tilgang til vannpumpen, drivreim og drivmotor for vaskemaskin.

6 Finn de to skruene som fester nederst på frontpanelet til sidene av skiven. Fjern skruene med en muttertrekker. Sving bunnen av frontpanelet mot deg og trekk ned for å løsne toppen av frontpanelet fra toppanelet.

7 Plasser maskeringstape over tøyet lokket på toppanelet. Fjern de to skruene som fester topplaten til sidene av skiven med muttertrekker. Løft fronten av toppfeltet opp og tilbake, heve toppfeltet som en hette på en bil. Den øverste panelet har to hengsler på den bakre kanten som la den hvile i en serviceposisjon. Du har nå full tilgang til de resterende delene av vaskemaskinen, inkludert badekar, vann innløpsventiler og stasjonsenheten.

Hint

  • Koble alltid strømmen fra apparater før du forsøker reparasjoner.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com