Installasjon Pocketless Door Hardware

April 5

Pocketless dører - langs veggen eller låven dører - vedlegge områder som skap og spiskammers. I hovedsak en pocketless dør er det samme som en lomme dør, bortsett fra døren ikke er skjult i veggen innramming. Døren simpelthen glir langs et spor montert på toppen. Før du begynner installeringen, bør du sørge for at du vet nøyaktig målinger av din døråpning, slik at du skal installere døren maskinvare.

Bruksanvisning

1 Mål både høyden og bredden på døråpningen hvor du har tenkt å henge pocketless døren ved hjelp av et målebånd. Dette kan kreve to personer - en til å holde målebåndet og den andre til å lese den og skrive ned målene.

2 Skjær lengden på sporet du trenger, ved hjelp av en baufil. Doble målingen dør bredde for å bestemme lengden på spore døren din vil kreve.

3 Fest sporet til taket eller døren header med skruene som følger med dør og en drill. Sporet må installeres på høyden lengden av døren krever. For å være i stand til å feste banen til døren øverste del, må bunnen av overskriften høyden være mer enn en ¾ tomme større enn lengden av døren.

4 Tiltak 1 ½ inches fra toppen side kanten av døren. Også, finne midtlinjen av toppen av døren. Fest hengeren i skjæringspunktet mellom disse målingene, med skruene som følger med dør og en drill.

5 Plasser døren guider på gulvet når du har hengt på døren. Pass på at døren glir fritt mellom førerne før du fester dem til gulvet ved hjelp av skruene som følger med og en drill.

6 Juster kleshengere med skrunøkkelen som følger med døren. For å heve døren, slår skiftenøkkelen med klokken. Slå den mot klokken for å senke døren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com