The Simple Vedlikehold Tips for å gjøre Appliances vare lenger

May 21Riktig vedlikehold av apparater kan forhindre kostbare reparasjoner eller skader fra vann søl, bortskjemt mat og andre problemer. Opprettholde et kjøleskap eller oppvaskmaskin trenger ikke å kreve en profesjonell servicetekniker. Hvert hus kan forlenge levetiden til apparater ved å utføre enkle regelmessig vedlikehold før problemer utvikler.

Reparer Oppvaskmaskin

Tresko i filtrene fra gamle mat og rustne eksponert metall i stativene kan holde dine retter skitne etter en full syklus i oppvaskmaskinen. Hvis oppvaskmaskinen har et filter nær bunnen av innsiden av enheten, anbefaler RepairClinic.com rense den og sjekke den for tresko regelmessig. Stykker av bein, glass og keramikk kan blokkere filteret og føre til bakterievekst. Metall stativer som støtter retter er vanligvis belagt i en beskyttende gummibelegg, men når dette er sprukket eller ripet, utvikler rust raskt. Rustflekker kan slipes og repareres med en erstatning gummibelegg som børster på som neglelakk.

Tapp vannvarmer

Selv rent drikkevann inneholder noen sedimenter, inkludert oppløste mineraler som jern og magnesium og små mengder av silt. Disse sedimentene bosette seg på bunnen av en varmtvannsbereder og få den til å jobbe hardere for å varme vann. Tømming av en liter vann hver tredje måned bidrar til å fjerne disse sedimentene, sier Yahoo! Shopping. Boligeiere med hardt vann bør gjøre dette hver måned, selv om de har et kalkfilter installert før varmeren, på grunn av ekstra sediment i vannet. Varmtvannsberedere som ikke har blitt tømt i år kan kreve profesjonell rengjøring.

Rengjør Kjøleskap Coils

Kjøleskap med sine kjølebatterier montert på baksiden av apparatet ikke krever jevnlig vedlikehold med mindre apparatet feil, men modeller med kjølebatterier på gulvnivå gjør, ifølge HomeTips. På grunn av plasseringen av spolene støv, smuss og hår fra kjøkkenet gulvet flyter inn i spolen rommet og samler seg på spolene. Kjølebatterier dekket i rusk er mindre effektiv, noe som krever mer energi for å holde kjøleskapet og fryseren kald. Fjerne frontgrillen og rengjøring spoler med en spesiell spiral børste en gang eller to ganger i året vil hindre at kompressormotoren i kjøleskapet fra seg så raskt også.

Sjekk Slanger

Nesten alle apparater som bruker vann, inkludert oppvaskmaskiner, vaskemaskiner og kjøleskap, bruk gummi inntaks- og avløpsslanger. Disse slangene blir svekket og strukket etter mange års bruk, sier RepairClinic.com, og sprekker kan utvikle som fører til alvorlige lekkasjer og vannskader. Kontrollere gummislanger på dine apparater minst en gang i året - oftere når de blir eldre - kan hindre en overraskelse flom eller muggvekst fra en langsom lekkasje. Erstatte disse slangene med rustfrie versjoner forhindrer også disse problemene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com