Netting Hodegavl Ideas

May 22

Netting Hodegavl Ideas


Hvis du har en gutt, kan du oppleve at det er litt vanskeligere å dekorere rommet til hans valg. Det samme vil være tilfelle for en sports-gal jente. Heldigvis sport som barna liker faktisk kan gi dem netting som du kan bruke til å lage en morsom hodegjerde.

fotball Netting

Mål sengen for å bestemme den lengde som er nødvendig for fotball nettingen sengegavlen. Nettingen bør strekke seg litt utover sengen når det er gjort, så kjøp fotball netting som vil matche denne lengden. Stick klebemiddel-støttet borrelås på baksiden av nettingen, og på veggen over sengen. Når du holder fotball netting på plass, vil du ha en trendy fotball netting hodegavl.

hockey Netting

Løft den fremre enden av madrassen og slip hockey netting rundt madrassen. Den hockey nett vil skape en delvis hette over den fremre enden av madrassen, og gi en sengegavl passer for alle hockey-gal barn.

basketball Netting

Mål bredden på sengen med sengetøy på og kjøpe nok basketball hoops med netting festet til lik bredden på sengen. Heng bøylene, brak vendt ned, på en eller to kopp kroker for hver bøyle over veggen på hodet av sengen. Dette vil danne en iøynefallende netting hodegjerde.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com