Hvordan bygge en tre oppbevaringsbenk med polstret topp

April 13

Hvordan bygge en tre oppbevaringsbenk med polstret topp


Selv i hus med masse lagringsplass, er trikset å finne lagringsplass akkurat der du vil ha elementer lagret: en beholder for luer og votter ved bakdøren; et sted å sitte ned og endre sko for hage tresko; ett sted for junior-sized sportsutstyr eller leker. En polstret lagring benk setter lagring og sitteplasser akkurat der du vil. Dette er et godt prosjekt for en begynnelse snekker og tar bare et enkelt ark med ¾-tommers kryssfiner.

Bruksanvisning

1 Fest den korte siden finerstykker til de lange sidestykker til å danne en hul firkant. Dermed er du feste 21 1/2-tommers med 16-tommers biter til 48-tommers med 16-tommers biter. Monter med korte sidestykkene inni de lange sidestykkene, ved hjelp av seks skruer på hver rett vinkel. Dette vil danne en hul boks 48 inches lang og 17 1/2 inches bred. Plasser bunnen på toppen av den hule plassen og fest den med tre skruer, fire til en kortside og åtte til en langside.

2 Fest 48-tommers med 18-tommers lokk med to hengsler, fordelt 6 inches i fra kanten på hver side, hvis du planlegger å gjøre en avtakbar topp pute. For en permanent pute, bruke skum og stoff til tre øverste, og fest den til hul boks med hengsler.

3 Fest prefabrikkerte fot med skruer. Alternativt, kuttet to striper av de resterende kryssfiner 2 inches bred og 18 inches lang. For å heve de fullførte benk 3/4 inches av gulvet, snu benken og fest kryssfiner strimler parallelt med kortsidene og 2 inches i fra kanten med skruer.

4 Maling, beis eller beis og lakk sidene og bunnen av benken. Hvis du gjør en permanent pute toppen, la de tre øverste nakne. Avslutt toppen, hvis puten toppen er avtakbar.

5 Lag en permanent festet pad ved punktere hjørnene av skum ark med stoff lim og trykke den ned på hengslet topp. Drapere stoffet over skum dekket toppen og skjære et stort nok stykke som du har en 2-tommers overheng som du kan stifte hele veien rundt undersiden av tre øverste. Trim eventuelle løse kanter. Skjær et firkantet 47 inches med 20 inches og frakk alle kanter med lim. Bruk den til å dekke stiftes stoff, trykke hardt for å sikre en god passform. Når det er tørt, bore gjennom stoff og skum for å feste hengslene.

6 Klipp to stykker stoff måler 50 inches med 24 inches å lage en avtagbar, vaskbar pute. Plasser stoffstykker ansikt til ansikt, deretter pin eller tråkle og sy med en faldemonnet av en tomme på tre sider. Klipp sømmer og klippet hjørner. Snu stoffet høyre side ut og sette inn skum pute. Fest den siste siden lukket og sy for hånd eller maskin. Skjær 4 stykker av elastisk, hver 5 1/2 inches lang. Feste elastisk diagonalt over de bakre hjørner av puten, slik at en likesidet trekant 5 inches på hver side og snu under endene av det elastiske. Sy endene av den elastiske. Loop strikken over hjørnene av tre topp og fjerne det for hvitvasking.

Hint

  • Fordi dette er et godt prosjekt for en begynnelse snekker, et vell av gratis lagringsplass benk trearbeid planer er tilgjengelig på nettet.
  • Din lokale sagbruket kan være i stand til å pre-cut stykker fra dine mål og spare deg for mye tid og krefter. Noen ganger lader den 25 til 50 cent per kutt; derimot, kan en erfaren sag operatør være svært krevende.
  • Dette lagring benk er svært vanlig. Undersøke prefabrikkerte tre trim å gi den en mer sofistikert utseende. Klipper spenner fra glatt, panelte utseende til tau og andre hjelpe design. Fest med trelim og etterbehandling negler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com