Hvordan lage en Herb Dryer

April 10

Hvis du har en urtehage eller regelmessig tilgang til ferske urter, tørking dine egne urter til tidevannet deg gjennom vinteren kan være en kostnadseffektiv måte å få dem året rundt. En urt tørketrommel er egentlig en samling av tråd dekket skuffer, på toppen av som du kan sette hakkede urter. Den naturlige varmen i et varmt rom, eller direkte sollys vil tørke urter, slik at de vil vare lenger. Du kan lage en urt tørketrommel på selv de trangeste budsjettene med bare en liten bit av kunnskap, tilgang til grunnleggende snekring verktøy, og resirkulert trevirke.

Bruksanvisning

1 Bygg tørke skuffen rammer for din urt tørketrommel. Fire til åtte skuffer er vanligvis ideelt. Bruk resirkulert pakking furu og opprette rektangulære skuffer. Hvert brett vil trenge fire stykker av tre, to lange stykker og to korte stykker. De kan være relativt tynn, men bør være minst 2 inches dyp for å sikre at du kan hente dem lett.

2 Fest metall flywire til toppen av hver ramme. For en fast bruk forbindelse konstruksjon lim til å feste flywire, deretter bruke en stift pistol for å sikre at den holder seg på plass.

3 Fest en knapp for å gjøre det lettere å trekke hver av skuffene ut. Enhver form for ryddet vekk dresser knotter kan fungere helt fint. Hvis veden er myk nok bør du være i stand til å bare skru på knotter. Hvis du bruker en hardere tre, bore små hull først og deretter skru knottene inn i hullene.

4 Konstruer en ramme som passer dine skuffer. Dette bør være en enkel boks med dimensjoner bred nok til å få plass i skuffene. Hvis du ønsker å få fancy kan du sette inn ruller, men for en praktisk urt tørketrommel det er greit å bare skyve skuffene inn og ut over tre. La 1 til 2 inches over hver skuff til å passe dine urter på.

5 Fullfør rammen og skuffer med maling eller olje som du ønsker, eller la veden nakne. Hvis du bruker en olje eller lakk, gjør det ikke giftig. Ellers kan du lekke farlige kjemikalier i urter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com