Hvordan legge til en linje til en Breaker Box

February 4

Hvordan legge til en linje til en Breaker Box


Som en familie vokser, så må hjem. Mange ganger elektrisk distribusjon i hjemmet må også utvides. Legge kretser til belysningspanelet eller sikringsskapet er den foretrukne måten å legge til flere utsalgssteder og lys til forskjellige deler av hjemmet. Med de riktige sikkerhetsforanstaltninger og verktøy, kan flere linjer legges til sikringsskapet.

Bruksanvisning

Legge til en linje til en Breaker Box

1 Koble fra hovedstrøm blir matet inn i sikringsskapet. Når denne strømmen er koblet fra, teste kretsene i sikringsskapet med et volt-ohm meter for å sikre at ingen elektrisk kraft er til stede.

2 Ta av frontdekselet på sikringsskapet ved å skru festene på hver av de fire hjørnene. Sett sikringsskapet dekselet til side.

3 Finn den ubrukte sporet i bryterpanelet og installere riktig størrelse breaker i sporet med skruene som følger med bryteren.

4 Bruk hullsag å kutte en ny 1/2-tommers hull i toppen av den elektriske sikringsskapet. Bruk hullet du nettopp laget for å installere den nye elektriske linje, sammen med en ny ledning grep for å feste ledningen på billett penetrasjon gjort av hullsag.

5 Strip tilbake den nye elektriske linjen når det kjøres gjennom sikringsskapet, ved å kutte den ytre plastkappe å avsløre de hvite, svarte og grønne (jord) ledninger. Med hver av de tre ledninger utsatt, for bruk sideavbitere strippe omtrent 1/2-inch av trådisolasjon av hver av de tre ledninger. Den nye linje er nå klar til å bli koblet til sikringsskapet.

6 Koble jordledningen til jordings bar ligger langs den indre kanten av sikringsskapet. Første baren vil ha alle de grønne jordledninger fra eksisterende kretser koblet opp til det fra tidligere installasjoner.

7 Koble den hvite ledningen til den nøytrale bar langs den motsatte innsiden av sikringsskapet. Den nøytrale baren vil ha alle de hvite nøytrale ledninger fra eksisterende kretser koblet opp til det fra tidligere installasjoner.

8 Koble den sorte ledningen til den nylig installerte bryter, ved hjelp av ledningen skruen eksponert på bryteren. Når den sorte ledningen er koblet til den nye breaker, plasser dekselet sikringsskapet over sikringsskapet for reinstallasjon.

9 Fest dekselet sikringsskapet på sikringsskapet, med de fire festene plassert på hver av de fire hjørnene av sikringsskapet dekselet. Stram hvert feste med skrutrekkeren. Den nye linjen er nå lagt til sikringsskapet.

10 Route motsatt ende av den nylig lagt elektrisk linje gjennom enten loft eller gjennomgå plass, til ønsket plassering av den nye strømkilden. Når den motsatte enden rutes og installert på ønsket sted, slå på strømmen til sikringsskapet. Den nylig lagt sikringsskapet linjen er nå klar til bruk.

Hint

  • Rute nye linjer inn i sikringsskapet på samme måte og steder som de eksisterende linjer, for å holde installasjonen din ren og vedlikeholdsvennlig.
  • Alltid dobbeltsjekke for å sikre at strømmen er koblet fra sikringsskapet før du begynner noen reparasjoner på det elektriske systemet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com