Hjemmelaget Mosaic bordplater

March 26

Hjemmelaget Mosaic bordplater


Hvis du liker gåter, vil du liker å lage din egen mosaikk bord. Mye som et puslespill, en mosaikk bordplate består av mange små biter plassert sammen for å lage en design. Selv om prosessen kan ta litt tid, når det er ferdig, kan dette mosaikk bordplaten blitt kunstverk i rommet pluss tjene nyttig funksjon for å holde drinker.

Bordplate

Det er ikke noe krav om at en bestemt type av bordplaten kan brukes i en mosaikk. Bordplater kommer i forskjellige former, størrelser og materialer, de fleste av dem er egnet for bruk i en mosaikk. Du kan bruke en mosaikk flis design direkte til din eksisterende tre eller metall bord. Eller, hvis du har en tabell ramme med knust glass, erstatte den med et stykke kryssfiner kuttet til riktig størrelse. En advarende note: Når du bruker et glass bord, plukke et lim som fungerer med en ikke-porøs overflate.

Mosaic

Mosaikk materialer varierer fra produsert fliser til brutt keramikk stykker. Spesifikke mosaikkfliser vanligvis kommer i små firkanter med en jevn kant på alle sider. Fliser kan være laget av resirkulert glass, metallic glass, Murano glass eller porselen og er enkle å installere i en design basert på enhetlig størrelse og flate kanter. Men funnet gjenstander som klinkekuler, sjø glass eller glassperler gi et design karakter og dybde, som betyr brutt keramikk eller porselen på grunn av sin uregelmessige former og bredder.

Design

Mosaikk design kan være så enkelt som å plassere brikkene på bordet på en tilfeldig måte, eller så forseggjort som skaper en mur mosaikk, for eksempel en undersjøisk scene eller en favoritt TV-show. Velg et design som fremmer temaet for rommet ditt, eller lage din egen kunstverk. Hvis du planlegger en forseggjort design, vurdere å bruke en skisse av mulig utforming først. Dette gir deg en idé om det generelle utseendet av mosaikk - og tid til å justere den - før permanent montering av fliser.

Lokasjon

Innlemme mosaikk bordplate inn i ditt hjem. En mosaikk bord ved inngangen måten inneholder temaet farger i hjemmet eller blir et kunstverk å gi foajeen stil. Mosaikken sidebord ved siden av et vindu i stuen har en plante og glitrar lys gjennom rommet. En firkantet mosaikk bord av en undervanns scene på badet inneholder ekstra håndklær og sjø shell såper mens en utendørs terrasse idrett flere mosaikk tabeller holder drikker mellom lenestoler ved siden av bassenget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com