Trading Spaces prosjektideer

February 23

Trading Spaces prosjektideer


"Trading Spaces" ble en hit TV show der naboer dekorert hverandres hjem med hjelp fra interiørdesignere og snekkere. De resulterende design var ofte overraskende og varierte fra sofistikerte til ukonvensjonelle. Du kan ta dekorere inspirasjon fra disse design prosjekter og legge til din egen sans for stil og funksjonalitet.

behandlinger

Legg tekstur til vegger og tak med venetiansk gips. Du kan kjøpe den pre-farget eller legge fargestoffer til det selv. For en polert utseende, pels pusset vegger med et tynt lag med voks. Brighten et rom med en mørk peis ved å male peisen murstein en lys farge. For en ikke-fungerende peis, kan du også male den indre brennkammer. Legg definisjonen til et rom ved hjelp av en dekorativ maling design på taket for å skape en visuell barriere. En rektangulær innfelt design forlater en ramme rundt taket som kan hjelpe visuelt overgangen inn i neste rom. Legg karakteristiske farger, teksturer og mønstre til et rom ved å dekke veggene med stoff. Du kan velge å dekke hele rommet, en enkel vegg, bare taket eller bruk stoff bare på bunnen som brystpanelet.

Snekker

Transform en peis til et fokuspunkt ved å lage en kappe. Pre-laget mantelen kits er tilgjengelig i ulike størrelser. Prøv å matche mantelen med utseendet på resten av huset og møbler. Ta inspirasjon fra døren og vinduet casing i ditt hjem. Dele opp et stort rom ved å plassere en stor sirkulær lagringsenhet i sentrum av den. En bærbar enhet delt inn i fire seksjoner, som kan rulles vekk fra basen, gir enkel tilgang til ulike elementer. En annen måte å dele et stort rom er å skape en stor frittstående vegg i midten av den. Du kan bruke denne ideen i et soverom for å skape en stue på den ene siden og et soverom på den andre.

eksentriske Prosjekter

For unappealing tepper som er for vanskelig å fjerne eller for dyrt å erstatte, kan du male direkte på teppet med to strøk maling. For en mindre drastisk tilnærming, kan du dekke det meste av teppe med et teppe og bare male teppe som vises på ytterkantene. Gi malte vegger et moderne og strukturert utseende ved å feste ark med silkepapir med glasur i en lagdelt design. Male direkte på et sementgulv som et billig alternativ til å kjøpe gulv. Du kan også male et område rug design på toppen av det. Ta naturen inn i et rom ved å stifte kvadrater av mose til en vegg. En annen måte å bringe naturen inn er å dekke et gulv med kunstgress.

Barne Rom

Gjen seriens innovative "Route 66" gutterommet ved hjelp av en uthult og re-ferdige bilen som en seng og en annen som en lagringsplass brystet. Male vegger og tak for å se ut som en svingete vei. Opprett et lekerom med en innebygd dekk swing, underholdning enhet som fungerer som en marionett stå og stoff-dekket leketøy bokser som kan brukes til å bygge festninger. Lag en camp-themed rom ved å male vegger og tak fargen på nattehimmelen og legge konstellasjoner til taket. Bruk et telt med en luftmadrass i stedet for en seng, og skape en fjellvegg ved å male steiner. Legg klatregrep og et tau boltet til taket for å gjøre veggen mer autentisk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com