Hvordan kjøpe Stukkatur Tools

February 23

Hjem reparasjon og vedlikehold av stukk krever å kjøpe bare noen få spesialverktøy. Fra og med den strukturelle underlaget under stukkatur, søker stukkatur krever kjøpe plaste verktøy som trowels og kitt kniver. Huseiere kan søke stukkatur på mur eller tre med de samme grunnleggende verktøy. Kjøp stukkatur verktøy i ethvert medium til stor størrelse jernvarehandel.

Bruksanvisning

1 Start prosjektet på underlaget. Dersom den utvendige overflate er murverk eller betong, trenger en konkret bindemiddel som skal kjøpes. Hvis hjemmet yttervegg er tre, filt og netting netting må brukes. Kjøp ekstra ledning for å bygge ut kantene. Kjøp et godt sett med klipp å trimme netting, også en hammer og spiker hvis du ikke allerede har dem.

2 Kjøp en stor badekar eller mikser eller gå med forhåndsblandede bøtter. Å gå med en pre-mix er en god ide hvis farget stucco kommer til å bli brukt. Disse elementene kan kjøpes på noen store jernvarehandel. Beregn veggflate-område for å bestemme mengden av mørtel for å kjøpe.

3 Kjøp en bygningsarbeider sin rake for scratch pels. Kjøp en solid plastering murskje, flere størrelser av etterbehandling trowels og en sterk bygningsarbeider sin hauk (styret som holder mørtel) for stukkatur søknaden. Skrape laget skal påføres med en sparkel passende med en tykkelse på ca 1/4 til 1/2 tomme. Bruk en bygningsarbeider sin rake, skrape eller hjemmelaget enhet å score overflaten etter at den har herdet. La kur for 36 til 48 timer. Kjøp en stor sprayflaske og tåke overflaten med vann som det botemidler.

4 Få flere typer etterbehandling trowels å bruke under den endelige søknaden til avsluttende strøk av mørtel til scratch pels. Kitt kniver og scorers er vant til å jobbe i de fine detaljene. Under herdeprosessen, er det viktig å holde overflaten fuktig.

5 Vent minimum seks uker før maling. Det er viktig å bruke en maling som er utformet for å brukes sammen med stukk. Kjøps svamper eller valser for å gi veggen en teksturert overflate. Kjøp all maling er nødvendig før du starter.

Hint

  • Stukkatur reparasjon og vedlikehold krever et moderat nivå av kompetanse. Bistand kan være nødvendig ved anvendelse av underliggende filt og netting på en tre eksteriør hjem.
  • Hvis en tekstur eller mønster kommer til å bli brukt til veggen, bestemme mønsteret på forhånd.
  • Herdetiden for stukk er kritisk. Vær sikker på å ta hensyn til varme, fuktighet og værforhold.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com