Kan Eucalyptus Wood bli brent som brensel?

March 12

Kan Eucalyptus Wood bli brent som brensel?


Den første nedtegnelsen av eukalyptustrær skjedde i det 17. århundre av explorer Abel Janszoon Tasman på øya Tasmania. I sin dagbok i 1642, Tasman skrev om vitne ".. .To Trær ca 2 1/2 Favner i tykkelse, (måle) 60-65 fot. Fra bakken til de nederste grenene...." I tillegg er treet har vært en viktig del av den australske aboriginer 'liv i tusenvis av år. Introdusert til det vestlige USA i det 19. århundre, eukalyptustrær er så utbredt at det er vanskelig å forestille seg hva mange vestlige stater ville være uten signatur burlesk stammen, stikkende antiseptisk lukt og skygge dekker kvaliteter av treet. I tillegg til å gi skygge og planering, eukalyptustrær er gode kilder til brensel.

Burning Properties

Eucalyptus brenner lys og varme, utstråler en aromatisk duft som det brenner. Det er på nivå med eik som brensel på grunn av eukalyptus 'tetthet. Den beste eukalyptus veden kommer fra trær i minst 10 år gammel. Ifølge Robert L. Santos ved California State University, Stanislaus, er en vanlig misforståelse at eucalyptus ikke genererer så mye varme som eik og frukttrær. I virkeligheten brenner eukalyptus og andre tresorter, forutsatt at treet har fuktighetsinnhold mellom 10 og 25 prosent.

splitting

Santos bemerker også at det er nødvendig å splitte eucalyptus tre snart etter først å kutte den. Eucalyptus ikke splittet etter første skjæring kan bli for tøft å skille i håndterbare biter for fyringsved.

tørketid

Eukalyptustrær absorbere store mengder vann for vekst. Derfor eucalyptus tre som er unseasoned og "grønn" brenner ikke godt. Riktig tørking er nødvendig for eucalyptus brensel. Tilstrekkelig krydder Tiden avhenger av tørrhet i klima, alder og tettheten av trevirket.

Koste

Eucalyptus ledninger (en enhet sikt for brensel) er dyrere enn varianter av tre som gran og furu. Likevel får du mer ild for pengene: En ledning av eukalyptus kan koste mer, men det brenner langsommere og mer effektivt.

"Dirty" Tre

I over 100 år har mange Californians kalt eucalyptus den "skitne" treet på grunn av sin oppfattes Wildfire-forårsaker egenskaper. Kallenavnet er velfortjent; oljen i eukalyptustrær - spesielt grener, bark og blader - inneholder brennbare oljer. Disse brennbare oljer bidra til ild farer og treets varme som det er brent som brensel.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com