Hvordan Grow Hyacinths innendørs

March 19

Hvordan Grow Hyacinths innendørs


Hyasinter har en bulbed rot og vanligvis vokse utendørs. De blomstrer tidlig på våren, og er en hyggelig påminnelse om at varmere vær er på vei. Men mange mennesker vokser Hyasinter innendørs og bruker en prosess som kalles "tvinge" for å få pærene til å vokse når som helst på året, derfor bringe våren inn i hjemmet ditt, selv i de kaldeste månedene av året. Det er to måter å vokse hyasinter innendørs --- i jord og i vann.

Bruksanvisning

i Jord

1 Velg din blomsterpotte. De fleste blomsterpotter vil nok, selv om en uten hull tendens til å fungere bedre for hyasinter.

2 Place pære fiber eller torvmose i beholderen. Bulb fiber kan kjøpes i de fleste hjem og hage butikker og er en kompost av blomster vekster, østers skjell og tre kull. Litt våt jord og trykk forsiktig ned gjennom hele prosessen. Fortsett å fylle til den når ca 1 tomme under kanten.

3 Plant pære slik at spissen av pæren vender opp og er en tomme under kanten. Du kan plante mer enn en lyspære tett sammen, men de bør ikke røre. Vurdere å plante bare samme type hyasint sammen, siden de ulike typene kan blomstre til forskjellige tider.

4 Fortsett å fylle beholderen med pære fiber eller torvmose, og trykk forsiktig ned til den er 1/2 tommer under kanten. Vanne planten godt, men ikke mette.

5 Plasser hyasinter i et mørkt og kjølig sted i ditt hjem eller garasje som er typisk under 50 grader Fahrenheit. La dem der i 10 til 14 uker for å tillate pærene til roten. I løpet av denne tiden, holde anlegget godt vannes.

6 Ta plantene ut til nord eller sør område av huset, og etter noen dager, plassere dem i den mest solrike delen av ditt hjem.

7 Når Hyacinth begynner å vokse, slå den med noen dager slik at hver side av anlegget får samme mengde lys. Dette vil forhindre at anlegget fra lener mot den ene siden.

i Vann

8 Plasser pære i en hyasint eller pære vase, slik at det sitter i halsen. Ikke tving den ned i vase.

9 Fyll vasen med vann slik at vannet stopper like under pære.

10 Plasser vase i et mørkt, kjølig område av ditt hus eller garasje som er typisk under 50 grader Fahrenheit. La den stå der i ca åtte til ti uker eller inntil Hyacinth pære vekst når ca 4 inches.

11 Ta med hyasint ut og plassere den på nord eller sørsiden av huset. Etter noen dager, flytte den til et solrikt område av hjemmet og roter med noen dager slik at hver side av anlegget for å få en jevn mengde sollys.

12 Hold Hyacinth vannet like nedenfor pære med romtemperatur vann.

Hint

  • Plante løkene utenfor når de er ferdig blomstringen. De vil ikke blomstre igjen inne.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com