Hvordan Hang Hyller Straight

April 25

Hvordan Hang Hyller Straight


Hyller er nyttige lagringsløsninger for nesten alle rom i hjemmet. Enten du trenger et sted å oppbevare bøker, leker eller plagg, er en hylle den raskeste og enkleste måten å organisere dem. Det viktigste aspektet ved å installere hyller er å sørge for at de er rette. Elementer som er plassert på ujevne hyllene kan falle av. I tillegg er ujevne hyller er mer sannsynlig å trekke seg ut av veggen, forårsaker en utstrakt reparasjon.

Bruksanvisning

1 Plasser en stud finder mot veggen hvor du vil installere hyllene. Slå stud finder på og kjøre den over muren før det enten piper eller lyser. Marker plasseringen av stud med en blyant. Flytt stud finder horisontalt fra første sted for å finne en annen stud og merk den med en blyant. Studs er vanligvis plassert ca 16 inches hverandre.

2. Plasser enden av en målebåndet i bunnen av veggen i plasseringen av den første veggtverrliggeren. Mål opp til høyden av det høyeste sokkelen. Merke stedet med en blyant prikk og legg merke til måling i inches.

3. Plasser enden av målebåndet i bunnen av veggen hvor den andre veggtverrliggeren er plassert. Strekk målebåndet oppover inntil den når samme høyde man målt for den første side. Markere dette stedet med en blyant.

4 Plasser en tommestokk, eller lange stykke tre, på veggen, slik at den er på linje med de to blyantmerker. Holde veden på plass med en hånd.

5 Plasser et nivå på toppen av trestykket og kontroller for å sikre at luftboblen er plassert i sentrum av nivået. Om nødvendig, vipp veden opp eller ned til den står i vater.

6 Tegn en linje langs bunnen av målestokk med en blyant. Pass på at blyant linje kobles til begge blyant prikker på veggen stenderne. Denne horisontale linjen er der sokkelen vil sitte.

7 Sett en 1/4-tommers boret inn i en drill og bore en 1/2-tommers-dypt hull i øverst på midten av hver vegg stud på blyantstrek.

8 Sett en plastvegg anker i hvert hull og trykk den inn med en hammer før den er i flukt med overflaten av veggen.

9 Hang sokkelen ved hjelp av hylle braketter som instruert av braketten emballasje. Sørg for å sette inn hyller skruene i plast veggankrene slik at de er sikre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com