Slik Doner Brukte senger

January 8

Slik Doner Brukte senger


Du fikk en ny seng, og du vet ikke hva jeg skal gjøre med den gamle. Du ønsker ikke å kaste det bort fordi det er fortsatt i god form, men det er for stor til å holde rundt huset. Ingen av dine venner eller familie trenger en seng på den tiden, så du tenker på å donere det, men vet ikke hvordan. Donerer en brukt seng er en enkel måte å hjelpe andre.

Bruksanvisning

1 Sørg for at sengen er i donere tilstand. Regelverket varierer fra stat til stat, men noen steder krever at en seng kunne renses og innpakket i plast for å bli videresolgt.

2 Søk på nettet og i telefonboken for annenhånds butikker eller sparsommelighet butikker. Kontakte dem for å se om de godtar brukte senger, trenger dem og hva deres behov er for å akseptere dem. Noen av disse stedene gir deg en nominell pris å ta din seng, noen ikke.

3 innlegg en annonse for en gratis brukt seng på nettet. Medier som Craiglist.com og eBay.com er populære og kan hjelpe deg å bli kvitt noe som du ikke ønsker. Vanligvis må du sette opp en konto for å legge inn en annonse. Hvis du heller vil, legge inn en annonse i en lokalavis i stedet for på nettet. Sannsynlig, skjønt, vil du måtte betale for en slik annonseplass.

4 Plasser løpesedler rundt samfunnet som annonserer en gratis brukte seng. Hvis du bor i en universitetsby, plasserer løpesedler rundt skolen på vaskeri steder eller universitetssenter oppslagstavler. Det er mange studenter der som trenger nye møbler, men er lite penger. Sørg for å inkludere ditt telefonnummer og annen kontaktinformasjon på flyger.

5 Donate sengen til en hjemløs eller kvinnes ly. Vanligvis er disse stedene kjører på veldedige donasjoner og kan bruke alle de ressurser som de kan få. Du kan sikkert finne dem ved å se på nettet eller i telefonboken. Ring før du tar sengen til ly for å sørge for at de vil akseptere det.

Hint

  • Hvis sengen ikke er i god stand, kan det være bedre å bare kaste den ut.
  • Ikke anta at organisasjonen du donerer sengen for å ha ressurser til å rydde eller fikse opp sengen. Alltid ringe på forhånd for å spørre om de kan eller hvis du må.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com