Slik bruker du flere lakkfarger på kjøkkenet og Great Room

January 8

Slik bruker du flere lakkfarger på kjøkkenet og Great Room


I mange hjem, kjøkken og stor plass å stå ved siden av hverandre, og dekorere ordningen med en påvirker andre. Fargen på maling du bruker i hvert av disse rommene gir rommet sin egen karakter, men et problem kan presentere seg selv når du prøver å introdusere flere lakkfarger i disse tilstøtende rom. Løsningen på dette ligger i å velge et fargevalg som passer både rom, men ved hjelp av fargekombinasjoner litt forskjellig i hvert rom, slik at hvert rom fortsatt står på egne ben.

Bruksanvisning

1 Velg et fargevalg. Gå til maling butikken og se på maling sjetonger ved siden av hverandre. Som du ser, anke varsel som fargekombinasjoner til deg. Spør deg selv om du liker analoge farger sammen som blå og lilla eller hvis du heller vil ha noen kontrastfarger sammen slike som gult og rødt. Velg minst tre farger som du liker sammen og kan envision i både kjøkken og stor plass.

2 Velg en farge for å være den primære fargen du har på kjøkkenet og en som du vil fremheve i det store rommet. For eksempel, hvis du har valgt brun, krem ​​og blå som farger, gjør brun kjøkkenet farge, fløte fargen på det store rommet og blå aksent farge for begge. Du bruker alle fargene i hvert rom, men for nå, vil du få proporsjonene for hver farge utdrevet.

3 Paint kjøkkenet sin primærfarge. Legg denne fargen til de viktigste veggene i kjøkkenet. Hvis du planlegger å male skap, male disse med hovedfargen du har valgt for det store rommet. Male trim rundt vinduer, gulvlister og rundt dørstokker med aksent farge. Velg kjøkken aksent stykker som kunstverk, sett canister og håndklær i aksentfarge også.

4 Dekk veggene i det store rommet med den primære fargen du har valgt for dette rommet. Male vindusflater eller legge spraye til vegger og møbler med hovedfarge du har omtalt i kjøkkenet. Kjøp aksent stykker som pynteputer, tepper eller en keramisk plate samling som har den aksent farge for begge rommene.

Hint

  • Hvis du er hardt presset til å finne et fargevalg som du liker, tenke på å velge en dekorere stil først. Mange dekorere motiver som Tuscan, sørvestre eller japanske dekorere stiler har farger som folk vanligvis forbinder med dem. Hvis du velger dekorere stil, vil fargevalg automatisk arbeide seg ut.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com