Hva er Rekkverk?

April 4

Hva er Rekkverk?


I dag en baluster betyr en av de vertikale elementer som støtter den øvre del av et rekkverk. Den bærende konstruksjonen, med alle de mindre vertikale elementer kombinert, betegnes som et rekkverk. De delene av rekkverket systemet vanligvis består av en topp skinne eller rekkverk, en bunnskinne eller bakken, Newel innlegg, som er ende innlegg, og rekkverket.

Historie

Ordet baluster kommer fra det italienske ordet Balaustra som kan oversettes som granateple blomst. Den tradisjonelle Balaustra var formet som en blomsterknopp eller delvis åpnet blomst. Dette Balaustra form ble brukt i mange elementer som møbler og lysestaker. Det ble også brukt som et arkitektonisk element og servert en funksjonell hensikt i rekkverk og trapper.

Ulike former for rekkverk har blitt brukt over hele verden i mange århundrer. Steder som fjernkontroll som Assyria og India har dem. Rekkverk var ganske populær i renessansen. Medici-palasset inneholder eksempler på rekkverk. Michelangelo og Bernini både brukt dem i sine design.

materialer

Tradisjonelle rekkverk ble laget av tre og leire. Den tre dreiebenk og pottemakerens hjulet var gamle verktøy som brukes i byggingen av den opprinnelige rekkverk.

I dag fortsetter vi å se tre og, i mindre grad, leire rekkverk. Stone, sement, metall og glass blir stadig mer populært. Plaster er fortsatt et alternativ. Et bredt utvalg av kunstige eller kunstige materialer også anvendes. Disse inkluderer polyuretan, isopor og polymer steiner.

Styles

Rekkverk kommer i en rekke forskjellige stilarter. Tradisjonelt spiler ble designet for å se ut som en blomsterknopp eller vase. Disse tradisjonelle elementer er fortsatt til stede i hjemmene i dag. Du vil også finne mange klassisk utformet tre rekkverk. I dag ser vi en rekke oppfinnsomme design i metall med stang jern. Disse spenner fra minimalistisk å utdype fantasy design.

Rekkverk kan også bli kuttet i to på langs og festet til en bygning. I denne situasjonen, de tjener bare en pryd funksjon, men kan legge mye av arkitektonisk interesse for et hjem eller bygning.

Spacing

Sjekk med din bygningen avdeling for å se om noen koder regulere avstanden mellom de enkelte spiler. For sikkerhets skyld, kan du ønsker å være sikker på at et barn eller kjæledyr ikke kan presse gjennom spiler eller bli fanget i dem.

For strengt estetiske grunner, er den generelle regelen for å tillate den samme avstanden mellom spiler som størrelsen på plassen nederste delen. Arbeidet med å økonomisere ved å adskille spiler lenger fra hverandre, slik at færre blir brukt ofte ikke klarer å levere på et tiltalende utseende.

Hensikt

En balustrade tjener flere formål. En av de primære seg er å støtte overliggeren. Rekkverk har også sikkerhetsmessige formål i hjemmet, kommersielle og industrielle sammenhenger. I tillegg kan de tjene en dekorativ hensikt, og legger designelementer til arkitektur og landskap.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com