Hvordan bygge en Mansard Roof

February 19

En mansardtak er en versjon av hip taket. Den nedre seksjon anvender et dyp, vertikal bratt skråning på hver av de fire sider. Den øvre delen er innsatt fra kanten med en kort, nær vertikal stigning. Dette gir ekstra boareal på loftet eller tredje etasje. Den mansardtak ikke krever komplisert utforming, noe som sparer tid og penger.

Bruksanvisning

Lag Planen

1 konferere med en byggmester eller arkitekt for å komme opp med et design. Hun starter med en planløsning, og deretter legger forhøyninger til kjøttet ut av formen og materialvalget.

2 Gå gjennom de opprinnelige tegningene med en strukturell ingeniør på byggeplassen. Han tar målinger til faktorer i været betraktninger, så fungerer opp den endelige utformingen og tegninger.

3 Ta kontakt med din lokale kode kontor for å bygge kode krav og tillatelser. Innhente alle tillatelser og sette inspeksjon datoer.

4 Intervju flere entreprenører. Spør etter anbefalinger fra naboer eller den lokale boligbygging forsyning butikken. Vurdere arbeidsmoral, tidligere erfaring og kompatibilitet samt pris. Tilby verktøy og ansette kvalifisert arbeidskraft for shingling.

5 Velg materialer basert på budsjettet, hvor lenge du må taket for å vare og estetikk. Klima bør være ditt første vurdering. Visse materialer er ikke gjennomførbar i ekstremvær og tak stiler.

6 Beregn din taket området fra skissene. Legg til 10 prosent for avfall. Dividere med 100 for å få antall kvadrat. Rund opp og bruke dette nummeret for å finne ut kostnader og materielle behov. Kjøp og legge til rette for levering av materialer. Be for levering direkte til taket.

7 Sjekk din forsikring for ansvar dekning. Sjekk med din tilstand for Arbeiderens kompensasjon krav. Hvis du leier dagarbeidere eller spesialister, må du kanskje holde tilbake og fil arbeidsgiveravgift.

Konstruer Roof

8 Klargjør arbeidsplassen. Dekk planter og AC enheter, og leie en søppelcontainer. Skape en plattform for verktøy.

9 Nail vanlige sperrene til den ene siden av den første ryggen styret. Hev ryggen og spiker i motsatte sperrene. Plasser utenfor sperrene slik at birdsmouths stille opp på veggen topplaten og spiker på plass. Gjenta dette med de resterende tre sider.

10 Nail i de resterende felles sperrene.

11 Nail i takbjelkene og legge taket bekledningen.

12 Bygg øvre forlengelse ved å sette vertikale sperrer inne mønet bord linje. Brace med vanlige sperrer inne og ute.

13 spiker på krage slips og konseptet før du begynner å kappe taket. Nail vindsperre til vanlige sperrene. Lå blinkende rundt daler og ventiler.
Lå underbelegget. Lå helvetesild. Legg noen forme aksenter.

Hint

  • Bruk en kalkulator eller rafter table bok å kutte sperrene. Bestemme lengden av ryggen ved å trekke bredden av bygningen fra dens lengde. Tykkelsen av mønet brettet må legges til mønet lengde. Alle vanlige sperrene er forkortet halvparten av denne tykkelse for å opprettholde justering.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com