Hvordan Care for en eviggrønt tre

October 21

Eviggrønne trær vokser i forskjellige klimaer rundt om i verden. Den mest markante kjennetegn eviggrønne arter er evnen til å opprettholde løvverk året rundt, en tilpasning utviklet for å kompensere for dårlig, lav næringsstoff jord. Mange landscapers og hjem gartnere favorisere eviggrønne trær, fordi de ikke mister sin løvverk, minske mengden av vedlikehold som trengs for å holde dem ute sitt beste. Omsorg for eviggrønne trær er relativt enkelt, forutsatt at de er plantet i samsvar med jord, lys og vannbehov for hver enkelt art.

Bruksanvisning

1 Finn et egnet sted å plante eviggrønt tre som oppfyller bestemte jord, lys og fuktighet behov. Native eviggrønne trær er det beste valget, siden de er tilpasset naturlig forekommende forhold.

2 plante treet i et hull to til tre ganger større enn sin opprinnelige potten. Endre jord med en del sand og en del torvmose for å øke drenering og surhet. De fleste eviggrønne trær krever jord pH på mellom 5,0 og 6,0.

3 Konstruer en grunne berm med en 12-fots diameter rundt foten av treet. Spre furu flis eller furu mulch i berm. Ikke hoper mulch eller chips mot bunnen av bagasjerommet. Mulch bidrar til å holde røttene fuktig og hemmer veksten av ugress.

4 Vanneviggrønne trær til en dybde på 8 inches en gang i uken i løpet av våren og sommeren. Slutt vanning på sensommeren eller tidlig høst for å oppmuntre treet for å gå i dvale for vinteren.

5 Gjødsle eviggrønne trær en gang i året i midtsommer. Dryss 1 ss. av 12-12-12 gjødsel på jorda rundt foten av treet og deretter vanne den dypt. Ikke påfør gjødsel til eviggrønne trær mer enn en gang i året siden det vil skade og muligens drepe dem.

6 Fjern døde eller skadede greiner omgående for å sikre sunn vekst. Beskjære eviggrønne trær i tidlig til sent på våren for de beste resultatene. Ikke beskjære på sensommeren da treet vil begynne å sette på ny vekst, og vil ikke gå i dvale for vinteren.

Hint

  • Eviggrønne trær er best plantet i høst for å unngå termisk sjokk.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com