Skifte Jigsaw Blades

January 1

Skifte Jigsaw Blades


Stikksager bruker stempelblad som beveger seg i en opp-og-ned bevegelse for å skjære gjennom materialer. Dette gjør at sagen til å kutte sirkler, buer og svingete design. Andre typer sager ikke er så allsidig og ikke klippe mønstre så lett. Stikksager er mindre enn sirkelsager og enkelt navigere langs noen skjærende linjer. Når et blad blir kjedelig det ikke kutte rene linjer og må skiftes. Denne oppgaven er rask for gjør-det-selv-hus.

Bruksanvisning

1 Koble en elektrisk stikksag fra stikkontakten eller skjøteledning.

2 Ta tak i bladstrammingen hendelen på venstre side av pusle mellom tommel og pekefinger. Skyv spaken oppover for å frigjøre bladet. Bladet strammespaken er den store spaken som kurvene til form av et puslespill kropp og stikker på venstre side.

3 Hold bladstrammingen spaken i den oppover stilling med den ene hånden og gripe bladet mellom en tommel og pekefinger med den andre hånden. Trekk bladet rett nedover ut av puslespillet.

4 Trykk på den sorte knappen på bladet oppbevaringsrom med en finger. Døren vil løsne. Sving døren åpen til høyre. Det vil svinge åpne på to hengsler.

5 Trykk en finger på den ene siden av et blad og trekk den ut av rommet. Legg det første bladet i bladet oppbevaringsrommet og lukket døren. En liten hørbar klikk betyr at døren er helt lukket.

6 Ta tak i bladstrammingen spaken mellom tommel og pekefinger og trekk den oppover.

7 Hold bladstrammingen hendelen oppover og skyv den nye kniven i posisjon og slipp spaken.

Hint

  • Jigsaw bladet oppbevaringsrom holder knivene på plass med magneter. Dette holder knivene beveger seg i rommet med vibrasjoner når en stikksag er i bruk.
  • Trekk alltid ut verktøy før du foretar justeringer eller endringer blad for å hindre utilsiktet starter og beskytte mot skader.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com