Hvordan sjekke termostaten på en elektrisk ovn

September 25

Hvordan sjekke termostaten på en elektrisk ovn


Det er viktig å kontrollere elektrisk ovn termostat for å kontrollere at den er riktig kalibrert. Nøyaktigheten av termostaten påvirker kvaliteten på mat tilberedt i ovnen, og hvis termostaten ikke fungerer som den skal, kan det hende at ovnen må reparere. Teste en elektrisk ovn termostat er spesielt viktig i høytliggende områder, hvor den nedre lufttrykket krever matlaging temperaturer for å være spesielt presis. Imidlertid er det normalt for en elektrisk ovn for å variere noen få grader av temperaturinnstillingen, avhengig av ovnens alder og monteringssted.

Bruksanvisning

1 Forvarm elektrisk ovnen til 350 grader F.

2 Plasser en ovn-sikker termometer inn i ovnen. Den mest effektive termometre for denne testen har et panel på utsiden som du kan lese uten å åpne ovnsdøren.

3 tillater ovnen varmes opp i 30 minutter for å gi det nok tid til å nå ønsket temperatur.

4 Sjekk termometeret lese gjennom vinduet i døren. Hvis ovnen har ingen vindu, må du åpne døren, noe som vil gjøre den litt lesing mindre nøyaktige. I dette tilfellet, kan det være lurt å gjenta prosedyren et par ganger og ta et gjennomsnitt.

5 Sammenlign lesing på termometeret til temperaturen i ovnen ble satt til. Hvis tallene er de samme eller bare noen få grader feil, er termostaten fungerer som den skal. Hvis det er mer enn noen få grader av forskjell mellom tallene, er termostaten ikke fungerer som den skal.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com