Det beste stedet å plante en Yoshino Cherry Tree

September 26

Det beste stedet å plante en Yoshino Cherry Tree


Yoshino kirsebærtrær er en blomstrende utvalg som gir en delikat rosa blomst i løpet av vårsesongen. Blomstene avgir en lett duft når de kommer i full blomst. Den Yoshino kirsebær er en middels høyde treet som fungerer godt i hjemmet landskapet for skygge.

Identifikasjon

Den Yoshino kirsebær vokser best i USDA hardførhet soner 5 til 8, hvor vintrene er ikke harde. Denne variasjonen i kirsebærtre er et høydepunkt i Washington, DC, område og Macon, Georgia, i løpet av våren Cherry Blossom festivaler.

Lokasjon

Velg en Yoshino kirsebær planting område som mottar minst seks timer fullt sollys. Treet vokser best i en godt drenerende leirjord. Kontroller det ikke er noen hindringer i luften som vil hindre treet fra å nå en høyde på 20 til 40 fot. Yoshino kirsebærtrær vokser godt plassert i nærheten av en bakgård patio eller langs en gangvei for skygge.

planting

Sett Yoshino kirsebær i et hull som er den samme dybden og dobbelt så bred som treet roten ballen. Bland en jevn mengde organisk kompost i den fjernede jord hvis planting plasseringen er ikke et godt drenerende leirjord.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com