Palmetre Soverom Ideer

November 25

Palmetre Soverom Ideer


For et soverom som fremkaller bilder av tropiske strender eller frodige regnskoger, kan et palmetre tema være den perfekte design. Ved hjelp av noen få enkle designelementer og nøye utvalgt farge, kan du lage et rom som er en trøstende havn som minner deg om din favoritt tropiske retrett.

Wall Art

For en interessant, dramatisk vegg uttalelse, sjablong palmen blader i ett hjørne, strekker ut på to vegger. Dette vil gi rom dimensjon og skape et samlingspunkt i rommet. Hvis du er kunstnerisk, kan du vurdere å legge subtile solnedgang farger bak palmen silhuetten å gi følelsen av en strand på slutten av dagen.

Fargevalg

Når du velger maling farger, sengetøy og sengetøy, se etter farger som utfyller palmen tema. Tenk hav blues, sand-dune nøytrale, hvite, bleke gule eller myke solnedgang rosa. Et rom med lysegule vegger er solrik og lys, og fungerer godt med sengetøy og aksenter i nøytrale og greener.

Palm Frond Fans

I rom med moderat høyt under taket, kan en vifte med palme-frond-inspirert bladene skaper et luksuriøst utseende som minner om 1940 cubanske danseklubber. Se etter subtile design som ikke er tegneserieaktig eller for bokstavelig; disse kan se tacky og overdrevet. Målet ditt er å finne en vifte som går i ett med palm innredning uten å bli et samlingspunkt.

bambus Accents

For å fortsette følelsen av et tropisk paradis, bruker bambus elementer for å fullføre rommet. Se etter bambus blinds, bilderammer og andre aksenter. Velg lamper med bambus-lined baser, eller se etter tabellen matter, veggtepper eller lampeskjermer. Motstå fristelsen til å overdrive bambus: noen velplasserte elementer vil skape en subtil tropisk følelse uten å være knutepunkter.

filmy Canopy

For å skape den romantiske, steamy følelsen av et tropisk feriested, bruk en filmy hvit baldakin som minner om myggnetting i mange jungelen lodges. Velg et nesten gjennomsiktig materiale og legg den over sengens innlegg, eller legge til taket med en sirkulær ramme. Når du ligger i sengen og ser gjennom materialet, vil palme dekor elementer virker nesten ekte.

Palm tilbehør

Hvis du dekorere soverommet ditt på et budsjett, for å fokusere på mindre detaljer gir rommet et palmetre tema. Se etter innrammede bilder av palmer på en tropisk strand, eller velg skisserte versjoner for en mer minimal, antikt utseende. Finn aksent puter med en palm print, eller legge palmeformede trekker til kommode skuffer. Noen små endringer kan oppdatere hele rommets karakter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com