Instruksjoner for Concrete Paver Installasjon

January 6

Instruksjoner for Concrete Paver Installasjon


En uteplass gir deg som et hus med en ny måte å nyte din hage. Ved å installere en patio, trenger du ikke lenger å bekymre deg for å tråkke på våt, gjørmete gress når du går ute, eller om å finne en stabil stykke jord som å sette grillen eller utemøbler. Når du bygger en terrasse, har du flere alternativer for byggevarer, en av dem er betong utleggere. Dette er konkrete steiner kastet i blokkform som er tilgjengelige i en rekke størrelser, former og farger.

Bruksanvisning

En Spraymaling omkretsen av uteplassen på bakken der det blir installert.

2 Grav området inne i gårdsplass, så det er dypt nok til å holde en 4-tommers lag av grus, en 1-tommers lag av sand og høyden på utleggere. Slope pit vekk fra huset litt for å bedre drenering.

3 Lay landskaps stoff over den nakne jord i hullet. Dette bidrar til å stabilisere jord og hindrer ugress i å vokse gjennom pavers.

4 Hell 2 inches av knust grus i hullet. Rake grus glatt og tamp det ned, så spray det med en slange for å redusere støv. Legge ytterligere 2 inches av grus som bruker samme teknikk.

5 Legg til en en-tommers lag av sand på toppen av grusen. Dra en 2-av-fire bord på tvers av toppen av sanden til å glatte overflaten. Legg sand til noen lave flekker som har vært utsatt, og avretter overflaten igjen.

6 Installer edge begrensninger rundt de indre kantene av hullet. Disse er vanligvis installert ved å kjøre metall innsatsen gjennom begrensninger og ned i bakken, men følger produsentens instruksjoner for begrensningene du har kjøpt.

7 Sett pavers på toppen av sanden. Vakler utleggere i annenhver rad ved å kutte utgangen utlegger i to med en våt sag. Dette bidrar til å styrke terrassen.

8 Kjør over pavers med en mekanisk komprimator.

9 Legg finkornet sand over pavers og børste den inn i sprekkene mellom pavers. Arbeid så mye av sand i hullene som mulig.

10 Fjern kvister, løv og annet rusk utenfor pavers.

11 Påfør sand binding tetningsmasse til pavers, å følge instruksjonene på emballasjen.

Hint

  • Bruk følgende formler for å få en nøyaktig oversikt over hvor mye du trenger i form av materialer.
  • Steinblokker: Multipliser lengden og bredden på området og dele dette tallet med arealet av en steinblokk. Legg 10 prosent til totalt å tillate noen steiner som er skadet.
  • Sand: Multipliser arealet av 0,00309.
  • Knust grus: Multipliser arealet av 0,01235.
  • Du kan få design patterns online eller hos forhandleren.
  • Bruk hørselvern og vernebriller når du bruker våt så å kutte pavers.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com