DIY Steel Carport

December 13

Stålet carport bidrar til å beskytte din bil eller lastebil fra elementene. Selv om det ikke gir den beskyttelsen som en garasje gjør det, kan du fortsatt holde snø og regn av bilen din. Installere en carport er lettere nå enn det pleide å være, på grunn av de mange pakkene som er tilgjengelige for deg. Før du starter et prosjekt som dette, må du sjekke lokale zoning lover. Mens de fleste rettsområder ikke vil ha et problem med en carport installasjon, vil de fortsatt krever tillatelse før du begynner arbeidet. Du bør ha et par hjelpere med å fullføre dette prosjektet.

Bruksanvisning

1 Mål og nivå bakken der du vil bygge din carport. Grave hull til dybden som kreves av produsentens instruksjoner, bruker Stolpehull digger. De fleste hullene må være minst 24 inches dypt i de fleste kommuner. Forbered nok betongblanding til å fylle et hull. Helle betong inn i hullet og setter den første stolpe.

2 Juster post ved hjelp av postnivå og sikre den i den posisjonen slik at den ikke beveger seg mens de konkrete kurer. Fortsett å blande betong og tømme bunntekst som du montere carport. Sjekk ditt arbeid med jevne mellomrom for å være sikker på at det er nivå. Som du fremgang med prosjektet, installere bunnskinnene, topp skinnene og takstoler som du går sammen for å bidra til å holde strukturen stabil. Trekk til festene med skrue pistol.

3 Installer taket av carport. Har to personer på stiger, hver og en arbeider på den ene siden av carport. Trekk til festene på taket stykker med en skrue pistol. Bruk tin klipp å trimme taket stykker som nødvendig. Installer alle konsoller i settet også, og stram boltene med en socket og skralle.

4 For carporter som har paneler, installere dem etter at taket er ferdig. Bruk en skrue pistol for å stramme festene. Bruk tin klipp å trimme sidepanelene der terrenget er ikke nivå. Sjekk ditt arbeid som du går sammen med nivået for å være sikker på at den er firkantet.

Hint

  • I stedet for bare å helle bunntekster for carport innlegg, helle en konkret pad som vil støtte carport og bilen.
  • Har noen holde stiger når det er folk som jobber høyt oppe. Dette vil bidra til å holde stigen stabil.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com