Gjør-det-selv Betong Porch Flooring

December 15

Gjør-det-selv Betong Porch Flooring


Betong veranda gulv kan være ferdig i forskjellige design og farger. Betong veranda gulv er sterkt, holdbart og langvarig, og kan installeres av gjennomsnittlig gjør-det-selv-hus. De viktigste fokuserer på å installere en konkret veranda etasje er strukturell stabilitet og estetikk. Hvis du planlegger å installere din egen etasje, så du bør vite om materialer og teknikker tilgjengelig for et vellykket prosjekt.

Forming for Porch

Din betong veranda gulvet må helles inne i en form, enten det er en permanent murstein ramme eller en midlertidig tre form. Hvis du velger en murstein grensen, da grensen bør være helt tørt før du helle betongen for veranda. Når du oppretter en midlertidig tre skjema rundt toppen omkretsen av verandaen stiftelsen, som må være blokk eller murstein også, må skjemaet for å være så tykk som du ønsker verandaen å være. For eksempel, hvis du ønsker verandaen for å være 6 inches tykk, deretter danne pour bruker 2-tommers-by-8-tommers trelast. Dette lar deg å slippe formplatene litt under den øverste kanten av verandaen fundament, slik at du kan feste styrene til stiftelsen ved hjelp av betongskruer. Pass på at platene er hevet høyt nok over den øverste kanten av grunnlaget for verandaen for å tillate full tykkelse av den endelige betongplate.

Støping

Når støping, legge dekorative elementer til den våte blandingen før du helle, for eksempel knust, farget glass, dekorative steiner eller betong fargestoff. Disse additiver vil bli utsatt for når den tørkede betongoverflaten er lett slipes med en rettvinkelsliper og sandpapir. Når betongen har blitt tømt inn i skjema, trykker du på sidene av tre skjema med en hammer til å slå seg ned i betongen, og for å sikre at ingen luftbobler i blandingen.

Hvis du velger å installere en murstein grensen - som fungerer som en konkret form i tillegg - da skjøten mellom betongen og kanten av murstein må være rett. Ved hjelp av en konkret jointer vil hjelpe deg å fullføre denne oppgaven.

Etter 24 timer, fjerne tre skjema fra verandaen og gni kanten av betong, som er utsatt når skjemaet er blitt tatt bort, med en konkret murstein. Du kan legge vann til herdet betong som du gni slik at etterbehandling prosessen kan gjennomføres problemfritt. Dette trinnet gjelder ikke for en konkret veranda som har en permanent murstein grensen.

Legg betong sealer å bevare ditt arbeid; det er en god idé, men å strø tørket sand over den våte sealer for å sørge for en ikke-glatt overflate. Sanden kan settes inn i en saltbøsse for å forhindre overapplication i konsentrerte områder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com