Den beste tiden å kutte ned Eucalyptus Planter

December 15

Den beste tiden å kutte ned Eucalyptus Planter


Riktig beskjæring av eukalyptus planter er en viktig del av sin omsorg og vedlikehold. The Royal Horticultural Society anbefaler regelmessig beskjæring av eukalyptus planter, spesielt i små rom, for å holde størrelsen på anlegget under kontroll.

Når å beskjære

Den beste tiden å kutte ned eucalyptus planter er i sen vinter til tidlig vår. Vanligvis månedene februar og mars er optimal som planten er vanligvis sovende i løpet av denne tiden, og vil ikke bli påvirket av beskjæring.

Hvordan Beskjær eukalyptustrær

Den riktige metoden for beskjæring eukalyptus vil avhenge av hvor gammelt treet eller busken er. I det første året av en eucalyptus tre beskjære tilbake alle sidegrenene i den nedre delen av hovedstammen. I midten tredje, bør alle sideskudd forkortes til det halve. I den andre, og påfølgende, år fjerne sideskudd tidligere halvert. Eventuelle nye sideskudd som vokser på midtre tredjedel av treet bør kuttes i to. Beskjær tilbake eventuelle kryssende grener i den øverste tredjedel av eukalyptus treet.

Hvorfor Prune

Beskjæring eucalyptus sikrer anlegget holder seg frisk og er estetisk tiltalende. Eucalyptus planter som ikke er riktig beskjæres, og som er utsatt for sterk vind, kan bli alvorlig skadet og mister lemmer dersom ikke riktig beskjæres.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com