Hvordan Beregn Landscape Kostnader

September 29

Hvordan Beregn Landscape kostnader. Gartner er en av de mest populære måtene å øke verdien av ditt hjem og omgir deg med skjønnhet. Før du begynner landskapet prosjektet, må du sørge for å planlegge en tidsramme, samle materialer og beregne din landskaps kostnader.

Bruksanvisning

1 Mål prosjektområdet. Finn ut lengden og bredden på området før du planlegger for noen planter, busker eller landskapsarbeid materialer. Multipliser lengden med bredden å finne det totale arealet.

2 Velg materialer basert på funksjonalitet, design og layout. Bruk landskaps bøker, til ditt lokale hagesenter og hage planlegging programvare kan hjelpe deg å finne den perfekte materialer. Tilbring tid sammenligning shopping og sørg for å spørre om noen av de lokale butikkene planlegger å ha noen salg på de elementene du velger.

3 Layout prosjektet område bunn til topp. Hvis du oppretter en gangvei, start med jord, deretter finne i sanden og deretter landskapet stein. Hvis du oppretter en hage, planlegge for matjord, gjødsel, ugressmatte og deretter buskas og planter. Hvis du er å lage opphøyde senger, legg i antall tømmer du trenger å ramme hagen din.

4 Design og tegne prosjektet på papir, eller bruker liggende programvare for å se hvordan prosjektet skal se ut når den er ferdig og i fremtiden. Ikke kjøp noe før du har en god design. Beregne arealet for planter og busker ved hjelp av fullvoksen bredde pluss mellomrom for å finne antall planter du trenger. Beregn mengder mulch, rock, sand og stein per kubikk fot, mens du vanligvis ønsker å beregne luke matte av foten.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com