De beste Kaffetraktere med innebygd Grinders

December 3

De beste Kaffetraktere med innebygd Grinders


For de ferskeste smak og maksimal kaffe smak, foreslår eksperter ved hjelp av nymalte bønner. En kaffetrakter med innebygd jeksel alternativet automatiserer denne oppgaven og innskudd begrunnelse i filteret like før du begynner brygg syklus. Denne innebygde funksjonen eliminerer også bekostning av å kjøpe en egen jeksel. Følgende modeller er rapportert å være den beste av dagens kombinasjon kaffetrakter / kverner av organisasjoner som Good Housekeeping, Epinions.com og Real Simple Magazine.

Cuisinart DGB-700BC Koker

Med november 2010 online prisene varierer fra $ 79,99 til $ 169,00, bærer Cuisinart 12-Cup Grind and Brew kaffetrakter en tre og en halv stjerner, ut av en mulig fem, på Epinions.com. DGB-700 er fullt programmerbar og benytter en spesiell kaffekvern, slik at du kan justere finhet av kaffe grinds, og en praktisk styrke velger, for sterk, medium eller mild kaffe. Enheten lar deg programmere mengden kaffe du ønsker å male, besitter en gullbelagt permanent filter og et kull vann filter for å fjerne urenheter. Den 12-Cup glass karaffel holder 60 unser nykokt kaffe. En "Grind Off" funksjonen lar deg også muligheten til å bruke vanlig kaffe grinds i enheten. Enheten er i rustfritt stål på en svart base og leveres med tre års garanti.

Krups KM7000 Grinder og vekkerklokke

Utstyrt med en profesjonell styrke konisk kaffekvern med en automatisk funksjon som sliper kaffe å matche antall kopper og styrke valgt, er den Krups KM7000 Kombinasjon Grinder og Koker top pick av redaktører på Real Simple Magazine. For kaffekjennere som ønsker å kontrollere sin brygge styrke, har denne programmerbare glass-karaffel kaffe fem slipe nivåer og tre brygge styrke innstillinger: mild, medium og sterk. Andre funksjoner inkluderer en pause-og-tjener-funksjon, en liten batch innstilling, en karbon vann filtreringssystem, og en bakgrunnsbelyst klokke. Enheten er tilgjengelig i svart med rustfritt stål aksenter, og bærer en ett års deler og arbeid produsentens garanti. Per november 2010, online prisene for Krups modellen starter på $ 149,00.

Cuisinart DGB-900BC automatisk kaffetrakter

Den eneste kombinasjonen kaffetrakter og jeksel å gjøre Good Housekeeping er "Beste Kaffetraktere List" er Cuisinart Grind and Brew Thermal 12-Cup Automatisk kaffemaskin. Selv om litt på den dyre siden, har enheten en høy kvalitet kaffekvern, som grinds bønner like før brygging for de ferskeste kaffe. Du kan slå av jeksel når som helst å bruke vanlig pre-bakken kaffe. Denne modellen brygger i en termisk karaffel, som holder kaffen varm uten "brenner" det eller bukke under for den foreldede kaffe smak. Velg ditt foretrukne styrke mild, medium eller sterk med styrke velgeren. Enheten er utstyrt med et permanent gull filter, et vann filtreringssystem, og bærer en tre års garanti. November 2010 prisene varierer fra $ 134,95 til $ 199,00 på Cuisinart.com.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com