Hvordan vann Bonsai treet

December 4

Den ledende dødsårsaken i bonsaitrær er dehydrering. Plantene blir dehydrert, enten fordi de ikke vannes nok eller vannes feil. Hvis du eier bonsai trær, så er det viktig å holde oppe en jevnlig vanning rutine. Bonsai treet vil leve et langt og fruktbart liv hvis du tar deg tid til å ta vare på den riktig.

Bruksanvisning

1 Plan for å vanne bonsai treet minst en gang om dagen. Mornings er vanligvis den beste tiden før solen blir for varm. I løpet av sommeren, kan det være lurt å vurdere vanning bonsai treet i kveldstimene også.

2 Bruk en fin spray munnstykke vedlegg på slangen for å vanne treet. Den bonsai treet er en delikat plante og skal ikke behøve å gjennomgå en sterk vannstråle.

3 Sjekk vanntemperaturen før du vanne treet. Dette er spesielt viktig hvis du bruker en slange som har stått i solen i lang tid. Veldig varmt vann kan drepe en bonsai treet.

4 Hold jorden på plass. Pass på å ikke dunke rundt jorda for mye når vanning en bonsai treet.

5 Vann hele anlegget. Jordsmonnet er ikke den eneste delen av en bonsai treet som skal vannes. Pass på at du våt hele anlegget, inkludert stilk og blader.

Hint

  • Selv om det regner, mange bonsai tre eiere velger å vanne plantene til å sørge for at de fortsatt får nok vann.
  • Hvis du har den type bonsai treet som blomster, unngå å få vann på blomstene når de blomstrer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com