Hvordan utforme en Overhead Patio Cover

November 10

Legge til en overhead til terrassen din kan gi deg følelsen av et rom utendørs. Det vil hjelpe skjerme deg fra den brennende solen og varmen, gi deg mer privatliv og være en estetisk tiltalende tillegg til hagen din.

Bruksanvisning

En Bestem hvor stor du vil terrassen overhead å være. Dette vil i stor grad bli bestemt av det området av terrassen din, hvor mange personer du vil den skal være i stand til å imøtekomme, hvor mye penger du er villig til å bruke på materialer og hvor mye arbeid du er villig til å sette inn i konstruksjonen. Ikke start med å planlegge noe stort og utdype hvis du ikke har tid til å fullføre jobben skikkelig.

2 Bestem akkurat hvor du vil at terrassen skal være, og gjøre en skala tegning som viser alle innleggene du vil bruke.

3 Bestem deg for hvor høy du vil at overhead å være. Tenk på den tiden av dagen du skal bruke det mest. Hvis du skal bruke det meste rundt soloppgang og solnedgang, så det må bli lavere. Siden solen kommer til en side vinkel, vil en lavere overhead skjerme deg mer.

4 Lag en plan som viser hvordan overhead vil se. Tenk om den nåværende utseendet til bakgården og huset. Lag en design som passer godt med følelsen av miljøet. Dette er en god tid til å bestemme om du vil bruke rette bjelker eller en krysset gitter-stil for overhead er tak. Bestem mellom arbor og pergola stiler.

5 Bestem på treslag og flekker som du vil bruke. Noen tre er dyrere enn andre. Plukk en som er rimelig, men ser bra ut i hagen din.

Hint

  • Tenk på hva slags planter du ønsker å bruke rundt og på terrassen din overhead. Du ønsker kanskje å inkludere gitter på sidene, slik at du kan ha vinstokker eller andre planter som vokser på det.
  • Du kan kreves av bygningen avdeling i ditt område for å sende inn planer for uteplassen overhead.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com