Hvordan bygge en base Drop i en Jacuzzi Tub

November 15

Hvordan bygge en base Drop i en Jacuzzi Tub


Mens installere et boblebad i ditt hjem, husk at når du er ferdig, kan du slappe av i en varm kar med virvlende vann. Det er flere trinn for å installere en drop-in boblebad. Før byggingen av basen eller rammen for karet, sjekk hjem foundation. Boblebad er veldig tung når den er full av vann. Sørg for at ditt hjem kan bære belastningen. Deretter rydde området for karet. Fjern gulv og skjære hull i subflooring for avløp og vannrør i ønsket posisjon for din badekar.

Bruksanvisning

1. Mål høyden av karet fra leppen av den øverste til gulvet. Dette er høyden på basen. Mange badekar er 18 inches høy. Mål plass til karet. Dette kan være en alkove spesielt utviklet for karet, eller det kan være mye plass som trengs for karet og pumper. Måle både bredden og dybden av dette rommet. Mange kar bruke en 4-by-8-fots standard, men karet kan være forskjellig.

2 Skjær seks 8-fots stykker av 2-by-4-tommers tre. Selv om du kjøper 8-fots deler av trelast, måle hver lengde for å sørge for at veden er uniform. Mål 2-tommers flate av trelast. Etter tørking er den to-tommers ansikt ofte litt mindre enn 2 inches. Det er vanligvis 1 3/4 inches bred. Trekk fra dette beløpet fra høyden av den tiltenkte basen. Klipp 10 16 1/4-tommers lengder av to-by-4-tommers trelast.

3 Stand to 16 3/4-tommers biter på deres nyklipt overflaten. Balansere en 8-fots delen på toppen så de kortere bitene er på hver ende. De 4-tommers flater linje opp ved slutten av den 8-fots trelast. Bruk spikerpistol gjennom 8-fots delen for å spikre de to endestykkene på plass. Mål 8-fots trelast og markere hver 2 fot. Plasser tre korte stykker under 8-fots trelast, ett i hvert merke. Nail trestykker på plass.

4 Slå figuren på siden slik du har det som ser ut som en veldig bred tannet kam. Lå en annen 8-fots delen på toppen av figuren. De kuttet kantene av de kortere støtter linje med den siden av 8-fots delen. Nail gjennom 8-fots bord i de støtter. Snu arb og gjenta med en tredje 8-fots bord på motsatt side. Linje dette brettet opp med kantene av støtter og den andre brettet. Dette er toppen av rammelengde.

5 Gjenta trinn 3 og 4 for å opprette en ny lengde støtte. Stå rammelengder i området for karet. Nail bunnen av hver rammelengde på plass gjennom bunnen tømmer og inn i undergulv. Plassere minst en spiker mellom hver av bærerne.

6. Mål bredden mellom de to rammelengder. Skjær seks stykker av 2-av-fire-tommers trelast til målingen. Skjær seks 16 1/4-tommers biter for støtte. Monter rammebredder akkurat som ramme lengder. Med unntak av hver ramme bredde har bare tre bærere i stedet for fem. Nail støttene bredde på plass.

7 Plasser malen badet på toppen av 1-tommers tykke kryssfiner. Malen er et papir mønster som hjelper deg å kutte riktig størrelse og form for badekar. Sentrer mal og tape kantene på plass. Bor et hull gjennom papiret mønster nær kanten. Sett bladet av pusle inn i hullet og omhyggelig kuttet til kanten av malen. Skjær rundt malen for å fjerne sentrum og skape den riktige formen for badekar.

8 Påfør et tykt lag med snekker er lim til toppen av rammen. Plasser kryssfiner på toppen av rammen. Spikre kryssfiner til rammen gjennom toppen.

9. Mål alle åpne sider av rammen. Cut stykker av 1/2-inch kryssfiner å dekke eventuelle åpne sider. Hvis karet er i en nisje, kan dette være unødvendig siden veggene dekker rammen. La den fremre delen åpen for å tillate tilgang for badekar installasjon. Noen boblebad er utstyrt med en front forkle panel som gir hus tilgang til mekanismen. Dette forkle panel tar plassen til kryssfiner fremre delen. Sjekk med din modell.

10 Caulk rundt alle skjøtene mellom fundamentet og veggen. Caulk hjørnene av bunnen for å hindre lekkasje. Avslutt base med vinyl, fliser eller annet materiale som passer ditt bad innredning.

Hint

  • Installer bad gulv før bygging karet basen. Dette gjør det mulig å overlappe kanten av karet base med gulv, noe som gir rommet en sømløs utseende.
  • Noen samfunn krever en lisensiert rørlegger for å installere rørene til lokale byggeforskrifter.
  • Vær alltid forsiktig når du bruker en sag.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com