Hvorfor tørketrommel gjør knirkelyder når du tørker?

November 1

Hvorfor tørketrommel gjør knirkelyder når du tørker?


Tørketromler lage mange lyder under bruk, inkludert dundrende, surring og klikke. Disse lydene skje for en rekke årsaker, men hvis tørketrommelen er å lage knirkelyder, kan dette være et tegn på at det er noe galt. Mens årsaken til lyden kan være mindre eller større i omfang, er det nesten alltid verdt å undersøke.

Ny tørketrommel Sounds

Umiddelbart etter en tørketrommel er installert, er det vanlig at det å lage uvanlige lyder under den første syklusen. Dette inkluderer en knirkende eller pipende lyd. Imidlertid bør denne støy forsvinner raskt, vanligvis etter den første eller andre last.

løse gjenstander

Elementer som faller ut av lommer eller andre gjenstander kan falle rundt tørketrommelen, lage støy. Hvis det samme elementet blir fanget i pakning mellom tørketrommelen badekar og tørketrommel bolig, kan det skape en pipende støy som karet fortsetter å prøve å rotere. Slå av og koble tørketrommelen, og undersøke tørketrommel nøye, ved hjelp av en lommelykt om nødvendig. Ser på kantene av karet og se om noen gjenstander er åpenbare. I så fall fjerne objektet hvis det er mulig.

Support System

Tørketromler bruker et system av komponenter som støtter trommelen, inkludert kabelføringstrinsen, glir og bak trommelager. Disse er alle mekanismer som kan skape støy hvis de er skadet eller ødelagt, inkludert en pipende lyd. Merk at disse problemene vil kreve profesjonell reparasjon eller erstatning. Ta kontakt med tørketrommel produsenten eller en servicetekniker for å få hjelp.

Blåser Wheel

Viften hjulet er ansvarlig for bevegelse av luft gjennom tørkeren og kan til slutt bli slitt eller tilsmusset. Du kan prøve å rense viften hjulet selv, eller du må kontakte en profesjonell å rengjøre, bytte ut eller reparere viften hjulet etter behov.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com