Hvordan ReWire en taklampe Into en Plug In Lamp

November 1

Hvordan ReWire en taklampe Into en Plug In Lamp


I løpet av et hjem ombygging eller restaurering prosjektet, kan du finne deg selv i besittelse av en interessant eller unik taklampe som du ønsker å ettermontere for bruk som en plugg i lampen. Mens en installert taklampe ikke vil ha en plugg, kan du enkelt legge til en på.

Bruksanvisning

1 Kjøp en husholdning skjøteledning lenge nok til at de planlagte formål. Skjær den kvinnelige enden av ledningen av med et sett med wire cutters.

2 Trekk fra hverandre de to ledningene til skjøteledningen og fjerne 1/2 tomme av isolasjon fra endene av ledningene med wire strippere. Fjern 1/2 tomme av isolasjon fra de svarte og hvite ledninger av taklampe ledningsnett.

3 Plasser den nakne enden av den sorte ledningen sammen med en av de nakne skjøteledning ledninger. Slip en wire mutter over enden og vri til ledningene er sikkert klemt sammen. Pakk en kort stykke elektriske tape rundt bunnen av wire mutter og ledningene som går i.

4 Gjenta forrige trinn med de to gjenværende ledningene.

Hint

  • For den flotteste jobben, trimme ledninger festet til lampen slik de er korte nok til å bo i lampen boliger. Dette vil skjule ledning nøtter som brukes til å feste skjøteledning og plugg.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com