Ideer for en betong kjeller

October 30

Ideer for en betong kjeller


Et konkret kjelleren har mye mer potensial enn serverer kun som en rotete lagringsplass. Du kan bruke en kjeller for et bredt spekter av formål, fra et eksklusivt vaskerom plass til å skape et rom der familien kan tilbringe tid sammen. Når de bestemmer seg for den beste ideen for betong kjeller, tenk på hvilken type rom du helst vil legge til ditt hjem. Nesten alle typer er mulig.

Movie Room

Slå betong kjelleren til et filmrom. Kjellere er ofte naturlig mørke steder, perfekt for visning av dine favoritt vipper. Bare fordi veggene er laget av betong betyr ikke at rommet har til å ta på en hard tone. Installer et teppe på gulvet for å legge til mykhet og balansere ut betongen. Hvis du er bekymret for fukt, opt for en utendørs teppe. Paint en av betongvegger hvite og bruke den som en skjerm for en projeksjons-TV. Omgi skjermen med komfortable sitteplasser. Saccosekker gi et godt alternativ hvis du trenger noe lett å bevege seg rundt, mens hvilestoler gir behagelige, klassiske møbler.

Art Gallery / visning plass

Et nakent betong kjeller kan bli forvandlet til en skjerm plass. Hvis du har en kunstnerisk hobby som maleri eller fotografi, slå den inn i et kunstgalleri. Betongvegger er stabile nok til å understøtte et stort antall innrammede bilder. Male veggene en nøytral bakgrunnsfarge med en høykvalitets akryl latex maling. For store betong kjellere, kan du også bruke en del av det som en kunst studio.

tenåring Hangout

Hvis du kan ofre den ekstra plassen og har tenåringsbarn, forvandle din betong kjelleren til en tenåring hangout. Betongvegger og gulv bidrar til å isolere resten av ditt hjem fra den uunngåelige støyen barna vil gjøre, enten det er å trene med sin nye rockeband eller hosting en video spilløkt. Involver dine tenåringer i rommet planlegging og tillate dem å velge maling farger, tepper og møbler.

aktivitet Space

Kjellere med betongvegger og gulv er svært holdbare. Snu plass på plass for å være aktiv. Hvis du har en lang, smal del av kjelleren, installere ett kjørefelt batting bur. Selv om ballene unnslippe netting, vil veggene være trygg fra skade. Du kan også bruke betonggulvet ved å male et paradis for barna eller enda en shuffleboard domstol. Selvfølgelig, er en tradisjonell trimrom også et alternativ. Sett dine maskiner på gummimatte for å bevare gulvet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com